"ZNAČI, PRSNUĆU, LIČE!" Milojkova beseda o auto-putevima META PODSMEHA: Pojavio se urnebesan snimak (VIDEO)

Autor:

Svet

22.08.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je "zablistao" izjavom da su ovo brojke koje "ne podrazumevaju maksimalnu dozvoljenu brzinu", iako je svima jasno da ono što Milojko Spajić priča nije moguće u stvarnosti

"ZNAČI, PRSNUĆU, LIČE!" Milojkova beseda o auto-putevima META PODSMEHA: Pojavio se urnebesan snimak (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Premijer Crne Gore Milojko Spajić našao se na meti podsmeha na društvenoj mreži TikTok zbog svog govora o auto-putevima.

Tako je izjavio da će se od Podgorice do Prištine stizati za sat i po vremena umesto "sramotnih četiri i po sata", te da će "Podgorica - Peć biti bliže nego Peć - Priština".

- Podgorica - Beograd će biti tri sata vožnje auto-putem, lagane vožnje, da se čovek ne umori - kazao je Milojko, a u snimku koji se pojavio na TikToku ubačeni su urnebesni zvučni i vizuelni efekti koji su situaciju učinili još komičnijom.

U snimak je ubačen čak i čuveni reper Desingerica, koji govori: "Znači, prsnuću, liče".

 

 

- Podgorica - Skoplje će da bude dva sata i 20 minuta umesto pet i po, šest sati - nastavio je Spajić.

Na kraju je "zablistao" izjavom da su ovo brojke koje "ne podrazumevaju maksimalnu dozvoljenu brzinu", iako je svima jasno da ono što Milojko Spajić priča nije moguće u stvarnosti.

Ovo nije prvi Spajićev peh. Kako je Republika već pisala, Milojko će ostati zabeležen u istoriji ne samo Crne Gore već regiona - došao mu je u posetu predsednik Bugarske, a on nije hteo da napusti sastanak kome je prisustvovao i visoka zvanica je otišla!

Biće da je Spajić umislio da je zvezda u usponu kojoj se sve može, pa i da ostavlja predsednike drugih zemalja da ga čekaju. U prilog nerealnoj slici o samom sebi i svojim dometima, govori i podatak da je crnogorski premijer objavio da predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp razmatra da prekopira program njegovog pokreta Evropa sad!?

Spajić je, kako prenose crnogorski mediji, zakasnio na sastanak s bugarskim predsednikom Rumenom Radevim, koji je boravio u zvaničnoj poseti Crnoj Gori.

- Prema nezvaničnim informacijama, sastanak je bio planiran za 17 časova i predsednik Radev je došao na vreme, ali je u sali gde je trebalo da se sastane s crnogorskim premijerom još trajao sastanak na kojem je bio i Spajić. Nakon nekoliko minuta čekanja, delegacija Bugarske s predsednikom Radevim je napustila zgradu vlade - navodi se u tekstu, a detaljnije čitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading