DANAS SAHRANA TINEJDŽERA POGINULOG U LUNA PARKU! Vlasnik uhapšen, roditelji besni samo JEDNO poručili!

Autor:

Svet

21.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je zatražila da umesto venaca, prisutni daju prilog lokalnoj parohiji.

DANAS SAHRANA TINEJDŽERA POGINULOG U LUNA PARKU! Vlasnik uhapšen, roditelji besni samo JEDNO poručili!

Foto: Društvene mreže

Danas će u Veriji, u Grčkoj, biti sahranjen tinejdžer Janis (19) koji je poginuo u luna parku na Halkidikiju, kada je stolica na kojoj je sedeo sa bratom oslabila, a on pao i udario glavom o stub.

Republika

Foto: Društvene mreže

Danas sahrana tinedžera koji je poginuo u luna parku

Sahrana će se obaviti u crkvi Vaznesenja Gospodnjeg na Papagosu, u Veriju, u 11.00 časova, a sahrana će uslediti na groblju Diavatos. Porodica je zatražila da umesto venaca, prisutni daju prilog lokalnoj parohiji.

- Porodica želi da se, umesto venaca, daju donacije parohiji po izboru u znak sećanja na našeg voljenog Janisa", objavio je rođak 19-godišnjaka, koji je poginuo u zabavnom parku u grčkom letovalištu Pefkohori kada se slomila struktura vrtećih stolica na kojoj se nalazio sa tri godine mlađim bratom.

Republika

Foto: Tanjug, Shutterstock

Jeziva tragedija u Grčkoj u luna parku

Janis je sa porodicom letovao na Halkidikiju posetio je u ponedeljak uveče luna park u Pefkohoriju gde je došlo do nesreće. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla devetnaestogodišnjaka u Dom zdravlja Kasandra gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Policija je uhapsila pedesetosmogodišnjeg vlasnika zabavnog parka koji je nakon nesreće bio u bekstvu.

- Ovo je tragičan događaj koji ne samo da baca mrlju vlasnike i odgovorne strane u poslovanju, već i na lokalne vlasti. Ono što moramo da uradimo, kako u znak sećanja na dete, tako i zbog porodice, jeste da iscrpimo sve zakonske mere neophodne da bi se obezbedila pravda. I mi ćemo ići do kraja - rekao je porodični advokat Nikolaos Petridis.

Rad ovog luna parka je u međuvremenu zabranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading