TRAKTORISTA SE "KATAPULTIRAO", OSTAO NA MESTU MRTAV: Tinejdžer se zakucao u traktor, ubio muškarca u deliću sekunde

Autor:

Svet

17.08.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor!

TRAKTORISTA SE "KATAPULTIRAO", OSTAO NA MESTU MRTAV: Tinejdžer se zakucao u traktor, ubio muškarca u deliću sekunde

Foto: instagram.com/192.rs

Tragična nesreća na brčanskoj zaobilaznici

Danas u ranim jutarnjim časovima, na brčanskoj zaobilaznici kod mesta Potočari, dogodila se tragična saobraćajna nesreća koja je rezultirala smrtnim ishodom. Pedesetdvogodišnji traktorista Ljubiša Z. izgubio je život kada je na njegovu traktorsku prikolicu naleteo automobil "mercedes" koji je upravljao osamnaestogodišnji vozač.

Detalji nesreće

Od siline udara, traktorista je bio odbačen sa sedišta i pao je u obližnju provaliju, gde je nažalost preminuo na licu mesta. Nesreća se dogodila oko 5 časova ujutru, a pripadnici Jedinice saobraćajne policije su od jutros pa sve do poslepodnevnih časova vršili uviđaj mesta nesreće u prisustvu dežurnog tužioca.

Reakcija nadležnih organa

Nakon uviđaja, vozač automobila "mercedes" je uhapšen, dok je saobraćaj na deonici zaobilaznice od raskrsnice Potočari do kružnog toka u naselju Brod bio obustavljen. Vozila su preusmeravana na alternativne pravce dok su se nadležni organi angažovali na saniranju posledica nesreće.

Ova tragična nesreća još jednom pokazuje važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreznost prilikom vožnje, posebno u ranim jutarnjim časovima kada su uslovi za vožnju često otežani. Nažalost, u ovoj situaciji, nedostatak opreznosti doveo je do fatalnih posledica.

Apel za veću svest o bezbednosti u saobraćaju

Ova nesreća takođe podseća na važnost edukacije mladih vozača o odgovornom ponašanju za volanom. Mladi vozači trebaju biti svesni svoje odgovornosti i poštovati saobraćajne propise kako bi se izbegle ovakve tragične situacije.

Svaka saobraćajna nesreća je podsećanje na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i vožnje sa pažnjom i odgovornošću. Nadamo se da će ova tragična nesreća poslužiti kao podsticaj za veću svest o bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio broj sličnih incidenata u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading