HAOS U PODGORICI Uhapšen muškarac: Policija našla arsenal oružja, prijavljivan i za porodično nasilje!

Autor:

Svet

16.08.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nađeno mu je i preko 9.000 metaka

HAOS U PODGORICI Uhapšen muškarac: Policija našla arsenal oružja, prijavljivan i za porodično nasilje!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Crnogorska policija uhapsila je u Podgorici muškarca kod koga je pronađeno 20 komada oružja i više od 9.000 komada municije, saopštio je večeras crnogorski MUP.

- Povodom prijavljenog nasilja u porodici, policijski službenici su upoznali nadležnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mere i radnje - lišenje slobode lica F.I. (49) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na način što je fizički napao ujaka, upućujući mu reči preteće sadržine po njegov život i telo i tom prilikom nanoseći mu telesne povrede  - navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je, kako se dodaje, zatim nabavila nalog za pretres stana i drugih prostorija koje F.I. koristi na dve lokacije i pronašla 13 pušaka, sedam pištolja, kao i 9.075 komada municije različite vrste i kalibra, koji su mu oduzeti.

Da pdosetimo, Nišlija A. C. uhapšen je na naplatnoj rampi prilikom pokušaja krijumčarenja kokaina. Pripadnici policije su izveli spektakularnu akciju hapšenja.

Policija je izvela dramatičnu akciju hapšenja na naplatnoj rampi, gde su izleteli sa oružjem uperenim u automobil osumnjičenog. Nakon što su ga izvukli iz vozila, usledila su naređenja da leže na zemlju, a potom su mu stavili lisice na ruke.


Pregledom automobila osumnjičenog, policija je otkrila kilogram kokaina sakrivenog iza dela vozila u kom se nalazi radio. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading