PRONAĐENA DEVOJČICA IZ BARA ZA KOJOM SE TRAGALO: Oglasila se policija

Autor:

Svet

14.08.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica

PRONAĐENA DEVOJČICA IZ BARA ZA KOJOM SE TRAGALO: Oglasila se policija

Foto: Tanjug/Profimedia

Policija Crne Gore na terenu

Šestogodišnja devojčica čiji je nestanak prijavljen danas pronađena je i biće vraćena majci, saznaje Pobjeda.

Majka, inače državljanka Amerike, je krenula za Tiranu gde je kćerka čeka, dok je otac devojčice, prema saznanjima Pobjede, u bekstvu.

Uprava policije je danas saopštila da je postupajući po prijavi majke raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloletno lice - devojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

Podsećanja radi, američka državljanka Trejsi Šenon Lin koja četvrtu godinu ima stalni boravak u Baru prijavila je danas policiji da je njenu maloletnu kćerku Zinliju Rajan kidnapovao njen otac Tomas Holenbek.

"Majka djevojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, je 13. avgusta u kasnim večernjim časovima, pristupila prostorijama Odeljenja bezbednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac deteta,T.V.H., takođe državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vreme koje otac provodi sa detetom, vratio majci devojčicu na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme" navodi se u saopštenju UP.

Policijski službenici su, kako se navodi, odmah po prijavi preduzeli koordinirane mere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i devojčica nisu pronađeni na adresi.

"Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. Danas je prostorijama Odeljenja bezbednosti Bar, ponovo pristupila majka deteta T.Š. kako bi policiji dala dodatna obaveštenja u vezi sa prvobitnom prijavom" kaže se u saopštenju.

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading