POTRESAN PRIZOR NA GROBU NIZAME HEĆIMOVIĆ: Monstrum je ubio, ostavio dete u lokvi krvi, a ova scena SLAMA SRCA (FOTO)

Autor:

Svet

11.08.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin Sulejmanović je brutalno pretukao nevenčanu suprugu, a onda je usmrtio i sve to prenosio na društvenim mrežama

POTRESAN PRIZOR NA GROBU NIZAME HEĆIMOVIĆ: Monstrum je ubio, ostavio dete u lokvi krvi, a ova scena SLAMA SRCA (FOTO)

Foto: Printscreen/ Avaz.ba, Printscreen Facebook

Neformalna grupa građanki i građana Gradačac i Udruženje mladih "Futura" okupili su se na Trgu u Gradačcu.

Nakon toga su otišli na mezare stradalih u jezivom masakru koji je na današnji dan prošle godine počinio Nermin Sulejmanović.

Na grobu ubijene Nizame Hećimović prizor je potresan: cveće bele i crvnene boje u kutijama u obliku srca.

Republika

Foto: Printscreen/ Avaz.ba

 

Podsećamo, monstrum Nermin Sulejmanović je brutalno pretukao nevenčanu suprugu, a onda je usmrtio i sve to prenosio na društvenim mrežama, ostavivši njihovo zajedničko dete u lokvi krvi.

Nakon toga je nastavio krvavi pir u kojem je ubio i Denisa i Džengiza Ondera te ranio još tri osobe. Nakon toga je izvršio samoubistvo na farmi u Gradačcu.

Inače, danas će u 16:30 sati u Gradačcu početi mirna šetnja gradom protiv svih oblika nasilja.

Zijada Vuković-Pamuković, tetka pokojne Nizame Hećimović, koja je do poslednjeg trenutka bila s njom, za „Dnevni avaz“ istakla je da će se u nedelju u Gradačcu mirnom šetnjom prisetiti Nizame, ali i drugih žrtava porodičnog nasilja.

- Ovo su dani koji mi teško padaju i koje doživljavam kao da je Nizama još sa mnom. Nikakvog napretka nema, jedino što smo uspeli, na inicijativu neformalne grupe, jeste to da po mesnim zajednicama edukujemo žene. Mirna šetnja nije samo za Nizamu, nego i za svih 13 žena koje su ubijene posle nje - kazala je za „Avaz“ Zijada Vuković-Pamuković.

Prošla je godina od stravičnog ubistva Nizame Hećimović u Gradačcu, koje je potreslo BiH i region i koje je, nažalost, pokrenulo lavinu ubistava žena. Posle Nizame, još 13 žena je ubijeno.

Ni protesti ni upozorenja stručnjaka i psihologa poslije ubistva Nizame, nažalost, nisu sprečili talas slučajeva femicida koji je usledio, o čemu možete čitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading