ŽENA PIŠTOLJEM LIKVIDIRALA KOMŠIJU U BIJELOM POLJU! Sve je priznala, a OVO JE MOTIV ZLOČINA

Autor:

Svet

05.08.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"I kamenom sam ga gađala i znala sam šta sam uradila"

ŽENA PIŠTOLJEM LIKVIDIRALA KOMŠIJU U BIJELOM POLJU! Sve je priznala, a OVO JE MOTIV ZLOČINA

Foto: Shutterstock

Faketa Ličina (42) iz Petnjice priznala je pred tužiocem u Bijelom Polju da je ubila komšiju i to hicima iz pištolja. Kako prenose crnogorski mediji usmrtila je Amera Jahovića (45) iz Rožaja.

Policija je prethodno u petak uhapsila supružnike Faketu i Izeta Ličinu (55) koji su osumnjičeni za ubistvo Jahovića koji je inače živeo u selu Bukovica. Osumnjičeni su nakon hapšenja sprovedeni u Bijelo Polje gde ih je u Višem državnom tužilaštvu saslušala tužiteljka Ljubica Caković.

Faketa Ličina je prema saznanjima Dana tokom saslušanja smireno ispričala da je počinila ubistvo i da je na to bila prinuđena postupanjem Jahovića.

Tvrdi da je žrtva maltretirala njenu porodicu

- Maltretirao je i mene i čitavu moju porodicu dugo vremena zbog čega smo ga više puta prijavljivali nadležnim državnim organima. Prijavljivali smo ga policiji u Rožajama i Beranama, pisali tužbe preko advokata, vodili sudski spor, ali sve je bilo bezuspešno. Često je zvao telefonom i pretio i slao razne fotografije. Više nisam mogla da izdržim maltretiranje i torturu. Iako sam to tražila, niko od državnih organa nije želeo da pomogne. Zato sam odlučila da sama prekratim muke moje porodice - kazala je Ličina.

Objasnila je da je Jahovića srela na seoskom putu koji od Savinog Bora vodi za Lađevce nakon čega je izvadila pištolj i u njega ispalila nekoliko hitaca.

Gađala ga i kamenom

- I kamenom sam ga gađala i znala sam šta sam uradila. Zvala sam policiju i sve prijavila i odahnula - ispričala je Faketa koja sa suprugom Izetom ima četvoro dece.

Ličine žive u mestu Savin Bor, a povremeno borave u devet kilometara udaljenim Kruščicama gde čuvaju stoku.

Izet je na saslušanju negirao da ima veze sa likvidacijom.

Uprava policije je 2. avgusta, oko 15 sati i 30 minuta, obaveštena preko dežurne službe Odjeljenja bezbednosti Berane da je od strane nepoznatog lica na lokalnom putu između mesta Savin Bor i Pločnik, u opštini Petnjica, došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je jedno lice teško povređeno.

(Dan)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading