ODLOŽENO SUĐENJE UBICI VANJE GORČEVSKE: Devojčica monstruozno ubijena - spakovana u kesu za spavanje!

Autor:

Svet

26.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je saopštio da će novi datum suđenja biti određen naknadno.

ODLOŽENO SUĐENJE UBICI VANJE GORČEVSKE: Devojčica monstruozno ubijena - spakovana u kesu za spavanje!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Osnovni krivični sud u Skoplju doneo je odluku o odlaganju suđenja Ljupču Palevskom Palču zbog spajanja dva postupka.

Suđenje glavnoosumnjičenom za otmicu i ubistvo maloletne Vanje Gorčevske i Velešana Panča Žežovskog trebalo je da počne 30. jula, ali je sud prihvatio predlog o spajanju postupaka kako bi se postigla ekonomičnost i efikasnost u sprovođenju postupka.


Sud je saopštio da će novi datum suđenja biti određen naknadno, a stranke u postupku će biti blagovremeno obaveštene o terminu glavnog pretresa.

Ova odluka je doneta u skladu sa odbranom optuženog, kako bi se obezbedilo pravično suđenje i omogućilo strankama da se adekvatno pripreme za dalji tok postupka.


Izjavu je dao i Skopsko javno tužilaštvo, naglašavajući da je istraga protiv optuženog Ljupča Palevskog Palča okončana, te da će biti sastavljen i podnet optužni predlog koji se odnosi na isti krivično-pravni događaj za koji je predmet K.br. 1339/24 protiv još četvorice okrivljenih. T

akođe, istaknuto je da se radi o istim dokazima, te će biti podnet predlog za spajanje dva postupka radi efikasnosti postupka.

Očekuje se da će novi datum suđenja biti pažljivo planiran kako bi se osiguralo pravično suđenje svim strankama u postupku. Pratimo dalji razvoj događaja i očekujemo blagovremeno obaveštenje o novom terminu suđenja.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading