POLICAJAC OSUĐEN NA 25 GODINA ROBIJE: Izrečena presuda ubici Amre Kahrimanović

Autor:

Svet

17.07.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu u ovom slučaju vodila je Federalna uprava policije.

POLICAJAC OSUĐEN NA 25 GODINA ROBIJE: Izrečena presuda ubici Amre Kahrimanović

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Policijski službenik MUP-a Tuzlanskog kantona, Elvis Ćustendil, osuđen je danas u Kantonalnom sudu na 25 godina zatvora, za ubistvo Amre Kahrimanović, izvršeno 7. februara ove godine u tržnom centru na Brčanskoj Malti.

Ćustendilu je Kantonalni sud TK izrekao presudu nakon što je na ročištu održanom 5. juna priznao krivicu čime se odrekao prava na suđenje, prenela je sarajevska N1 TV.

Ćustendil je pravio problem pre ubistva u objektu zbog čega je intervenisala policija. Nešto kasnije, Ćustendil je službenim pištoljom, iako je bio na godišnjem odmoru i u alkoholisanom stanju, ubio vlasnika objekta. On je tom prilikom ispalio 16 metaka.

Ćustendil je 30 godina policajac, bio je pomoćnik komandira, inspektor, a na kraju dežurni u operativnom centru. Nakon što je izvršio ubistvo, pobegao je, ali ga je policija brzo pronašla.

Advokat osuđenog rekao je medijima da mu je Ćustendil preneo tokom razgovora da uopšte nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu celu porodicu i da uopšte ne zna šta je uradio.

- On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se poslednjih dana nije osećao dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovek kaže da se uopšte ne seća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne seća šta se zaista desilo. Tek je u policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, shvatio šta je uradio - rekao je Bakir Hećimović.

Istragu u ovom slučaju vodila je Federalna uprava policije.

Ubijena Amra Kahrimanović je imala 52 godine.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading