BEBA MISTERIOZNO NESTALA NAKON POROĐAJA, MAJKA TVRDI DA JE BACILA U DRINU! Tela nema i dalje! Užas u Foči!

Autor:

Svet

15.07.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je više puta ispitivana i u iskazima su se pojavljivale nedoslednosti.

BEBA MISTERIOZNO NESTALA NAKON POROĐAJA, MAJKA TVRDI DA JE BACILA U DRINU! Tela nema i dalje! Užas u Foči!

Foto: shutterstock

Novorođenče iz Foče misteriozno je nestalo nakon porođaja, a policija i tužilaštvo mesecima pokušavaju da utvrde da li je beba mrtva ili je eventualno postala žrtva trgovine decom.

Istraga o nestanku bebe pokrenuta je u februaru nakon što je žena iz Foče rodila muško novorođenče. Trudnoću i porođaj je navodno krila od porodice jer, kako se sumnja, otac bebe nije njen suprug. Pojedini članovi porodice ipak su posumnjali, a lekarski pregled je potvrdio da se nedavno porodila. Međutim, kako nigde nije bilo bebe slučaj je prijavljen policiji.

Majka tvrdi da je beba preminula, ali nema tela

Kako saznaje ATV žena je u izjavi istražiocima tvrdila da se porodila sama, bez lekaske pomoći. Ispričala je da je beba kasnije pomodrila i prestala da diše. Tvrdila je da je pokušavala da je vrati u život, ali nije uspela i beba je preminula. Telo je, kako je izjavila, bacila u reku Drinu…

Međutim, telo nije pronađeno. Nisu otkriveni ni dokazi koji potvrđuju takav epilog. Majka je više puta ispitivana i u iskazima su se pojavljivale nedoslednosti. To se odnosilo na datum poroda, promenu lokacija na kojoj je navodno bacila telo bebe…

Sumnja se na trgovinu detetom

Proverene su sve informacije i došlo se do saznanja da je žena, tokom trudnoće, odlazila na preglede u privatnu kliniku. Saslušavane su i odgovorne osobe iz klinike, te su i u njihovim iskazima utvrđene nedoslednosti. Istraga se širila i pronađeni su određeni dokazi koji ukazuju da bi se u cijelom slučaju moglo raditi o trgovini djetetom, što je predmet dalje istrage.

-U toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti navedenih u izveštaju o preduzetim merama i radnjama koji je tužilaštvu dostavila policija -navode u OJT Trebinje.

(ATV)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading