JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Telo mladića izvučeno iz Save

Autor:

Svet

10.07.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz GSS navode da su telo izvukli na poziv Republičke uprave civilne zaštite

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Telo mladića izvučeno iz Save

Foto: YouTube/Tom Scott/Printscreen

Telo mladića starog oko 20 godina izvučeno je iz reke Save na području Bijeljine, objavila je Gorska služba spasavanja iz Bijeljine.

Telo je izvučeno sinoć oko 21.00 čas.

Iz GSS navode stranici da su telo izvukli na poziv Republičke uprave civilne zaštite.

Iz policije navode da se očekuje saopštenje o ovom događaju.

Podsetimo, za Srđanom Radosavljevićem (42) koji je bio u čamcu sa bračnim parom Mor, kumom i kumom, kada ih je u petak uveče oko 22 sata, na Savi kod Bloka 44, pokosio teretni brod, traga se intezivno. Radosavljevićev kum se spasao iz katastrofe, dok je beživotno telo njegove kume Jadranke Mor (41) isplivalo posle nekoliko sati. 

Srđanova porodica, kumovi i najbliže okruženje su van sebe, a posebno ćerka M. R. koja je ocu bila izuzretno privržena.

 - Devojka je van sebe - kaže izvor Republike, koji ističe da prijatelji i dalje ne mogu da veruju da je njihov dobri Srki nastradao i to na mestu koje je najviše voleo i gde je uživao. 

Opisuju ga kao izuzetno plemenitog, dobrog i uspešnog poslovnog čoveka. Radio je u uspešnoj firmi za zaštitu od internet zloupotreba i pretnji.

- Stručnjak za sajber bezbednost, sa jakom etikom - predstavljao je sebe Radosavljević na biznis platformam, dok su ga ljudi iz okruženja voleli najviše zbog ljubaznog pristupa, blage naravi i duhovitosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading