IZVUČENO TELO IZ SAVE: Policija odmah izašla na teren!

Autor:

Svet

09.07.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najverovatnije se radi o čoveku afroazijskog porekla

IZVUČENO TELO IZ SAVE: Policija odmah izašla na teren!

Foto: DRUSTVENE MREZE

U reci Savi, na području Gradiške, juče je uočeno beživotno telo.

Policija je primila poziv oko 18.15 časova i odmah su izašli na teren.

Prema navodima, najverovatnije je u pitanju lice afroazijskog porekla.

"Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici PU Gradiška u prisustvu dežurnog mrtvozornika Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Gradiška. O svemu navedenom obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izveštaj o preduzetim merama i radnjama", navodi se u saopštenju policije.

Podsetimo, pre nekoliko dana telo nepoznate starije ženske osobe izvučeno je iz reke Tamiš u Pančevu. Telo je izvučeno ispod mosta, a kapetan policije i portparol Policijske uprave Pančevo Željko Grujić otkrio je detalje.

"Prijavljeno je da je jedan kajakaš u vodi ugledao beživotno telo. Za sada je utvrđeno da se radi o ženskom NN licu starije dobi. Na mesto događaja izašla je uviđajna ekipa Policijske uprave Pančevo koja preduzima dalje mere i radnje", rekao je Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading