UŽAS! DRVO PALO NA ŽENU! Ekipa Hitne pomoći i građani je izvlače ispod njega! ŽALI SE NA JAKE BOLOVE! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.07.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalila se na bolove u leđima i telu, nakon čega je odvedena u kliniku na posmatranje. Treba napraviti snimke da se vidi ima li preloma -, rekao je Panov.

UŽAS! DRVO PALO NA ŽENU! Ekipa Hitne pomoći i građani je izvlače ispod njega! ŽALI SE NA JAKE BOLOVE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/facebbok

Na ženu je u centru Skoplja palo drvo koje je oborio snažan nalet vetra. Na snimku objavljenom na "Fejsbuku" vidi se kako ženu ispod srušenog drveta izvlače ekipa Hitne i građani koji su se zatekli u tom delu grada.

 

 

- Žena od pedesetak godina, na koju je danas popodne palo drvo nije životno ugrožena - rekao je Dragan Panov iz Hitne medicinske pomoći u Skoplju.

Dodao je da nije imala vidljive spoljne povrede, ali da treba napraviti snimke da se vidi ima preloma.

- Žalila se na bolove u leđima i telu, nakon čega je odvedena u kliniku na posmatranje. Treba napraviti snimke da se vidi ima li preloma - rekao je Panov agenciji MIA.

Iz Centra za upravljanje krizama su obavestili da je zbog jakog vetra popodne bilo oborenih stabala na više lokacija širom glavnog grada Severne Makedonije.

Sinoptičari su za ostatak dana najavili obilnu kišu, grmljavinu, grad i jak vetar preko 70 kilometara na sat.

Podsećamo, jako nevreme od juče tutnji i Srbijom, i celim regionom.

Tokom nevremena na crnogorskom Jadranu i drugim delovima Crne Gore smrtno su stradale dve osobe - radnik na kranu gradilišta “Čelebić” u Čanju i jedna osoba od udara groma na Luštici, potvrđeno je iz Uprave crnogorske policije. U Luci Bar su pale velike dizalice, tzv. “mostovi”.

Prema prvim, nezvaničnim podacima portala Bar-Info, jedno lice je zadobilo lakše povrede. Iz tog preduzeća potvrdili su da je šteta ogromna.

- Jedna osoba je smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Beja - saopštili su iz OKC-a.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading