POSTAPOKALIPTIČNE SCENE ŠIROM HRVATSKE! U Vinkovcima iščupana stabla iz zemlje, vetar podigao krov kuće u Đakovu! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.07.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika superćelijska oluja pogodila je večeras Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju

POSTAPOKALIPTIČNE SCENE ŠIROM HRVATSKE! U Vinkovcima iščupana stabla iz zemlje, vetar podigao krov kuće u Đakovu! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/@BranimirMedesi

Olujno nevreme praćeno grmljavinom, jakom kišom i ledom pogodilo je večeras delove Osječko-baranjske županije, ali zasad nema dojava o većim štetama, saznaje se u osječkom Centru 112.

Vetar je, prema dojavama, u Kešincima, na đakovačkom području, digao krov s kuće pa su oštećeni neki električni vodovi.

Centru je prijavljeno i da je srušeno drvo na putu u Beničancima kod Donjeg Miholjca kao i da je grom udario u kuću u Osijeku, gde se zadimilo u kupatilu, pa su poslati vatrogasci radi provere instalacije, prenosi Index.hr.

Kod Đakova padao led

U osječkom Centru 112 navode kako je u Semeljcima, kod Đakova, i u Magadenovcu padao led, ali zasad nema dojava o štetama na usevima ili na poljoprivrednim objektima.

Prema fotografijama koje na društvenim mrežama objavljuju građani, led je tokom večeri padao u Trnavi, Dragotinu i Koritni, takođe na đakovačkom području.

Nevreme u Vinkovcima

Jako nevreme praćeno kišom, a na županjskom području i ledom, zahvatilo je večeras delove Vukovarsko-srijemske županije, prouzrokovavši materijalnu štetu.

Najsnažnije se nevreme obrušilo na Županju koja je, uz jak vetar i obilnu kišu, zasuta i ledom.

Snimak nevremena možete pogledati OVDE.

Vetar u Vinkovcima čupao stabla

U drugim delovima županije bilo je obilne kiše uz snažan olujni vetar koji je u Vinkovcima iščupao nekoliko stabala po gradskim ulicama, dok je u Ulici Jurja Dalmatinca u gradskom centru oborio montažnu skelu koja se nalazila uz napuštenu dvospratnicu.

Do daljnjeg je ta ulica zatvorena za saobraćaj. Nije bilo povređenih, materijalna šteta se tek utvrđuje.

Fotografije nevremena u Vinkovcima možete pogledati OVDE.

Vukovarsko-srijemska policija primila je više dojava građana o srušenim stablima na saobraćajnice ili na parkirana vozila, preneo je Index.hr.

Povređenih osoba nije bilo, dok materijalna šteta još nije utvrđena, kažu u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading