"DRŽAVA SE MORA JOŠ ODLUČNIJE SUPROTSTAVITI ORGANIZOVANOM KRIMINALU": Jakov Milatović posle eksplozije na Cetinju

Autor:

Svet

20.06.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno je zabrinjavajuća činjenica da se događaj zbio u blizini škole, naveo je Milatović.

"DRŽAVA SE MORA JOŠ ODLUČNIJE SUPROTSTAVITI ORGANIZOVANOM KRIMINALU": Jakov Milatović posle eksplozije na Cetinju

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Jakov Milatović

Eksplozija na Cetinju, u kojoj su stradale dve osobe, a više njih povređeno, signal je da se država mora još odlučnije suprostaviti organizovanom kriminalu kako bi se naši građani u svakom trenutku osećali bezbedno, saopštio je predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

- Posebno je zabrinjavajuća činjenica da se današnji tragičan događaj zbio u blizini škole i drugih ustanova od javnog značaja. Očekujem brzu i odlučnu reakciju svih nadležnih institucija. Država mora obezbediti mir i sigurnost svojim građanima - napisao je Milatović na platformi X (Tviter).

U saopštenju se navodi da se eksplozijia dogodila oko 09.10 sati i da su policijski službenici odmah po saznanju o tom događaju izašli na lice mesta koje su obezbedili.

- U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, kao i rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne istražne mere i radnje, o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim saznanjima podgoričkih Vijesti, obojica stradalih u eksploziji bili su pripadnici škaljarskog klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading