JEZIVO! SIN ZATEKAO MAJKU U LOKVI KRVI I UBODNIM RANAMA: Trudnoj Moniki (32) presudio Srbin, koji se nakon zločina bacio pod voz!

Autor:

Svet

20.06.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pokušala da obavesti Moniku o smrti njenog partnera, ali nije uspela da je dobije na telefon.

JEZIVO! SIN ZATEKAO MAJKU U LOKVI KRVI I UBODNIM RANAMA: Trudnoj Moniki (32) presudio Srbin, koji se nakon zločina bacio pod voz!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Četrnaestogodišnji dečak iz Slovačke, doživeo je traumu kada se vratio iz škole i zatekao majku Moniku (32) kako leži oblivana krvlju na podu porodične kuće. Njeno telo bilo je prekriveno ubodnim ranama od noža, a dečak je odmah pozvao hitnu pomoć.

Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju Monikinu smrt, koja je bila i trudna u trenutku ubistva. Ovaj užasan događaj policija istražuje kao ubistvo, a dečakov otac preuzeo je brigu o njemu i sada će živeti kod njega.

Monika je nekoliko godina živela u slovačkom gradu Sladkovičevu, gde je kupila porodičnu kuću sa namerom da započne novi život. Prema rečima komšija, bila je veoma srećna što je trudna i veselila se bebi. Njeni prijatelji je opisuju kao jako finu ženu koja je volela svog sina.

Bila je jako fina žena, bila je tako sretna što je trudna, veselila se bebi. Jako je volela sina - kažu njene komšije koje su šokirane zbog svega što se dogodilo.

Prema navodima medija, Monika se posvađala sa svojim partnerom u utorak ujutru, nakon čega je on otišao iz kuće, da bi se kasnije vratio. Šta se tačno dogodilo nakon toga još uvek je misterija.

Nakon Monikinog ubistva, njen partner iz Srbije oduzeo je sebi život bacivši se pod voz. Policija je pokušala da obavesti Moniku o smrti njenog partnera, ali nije uspela da je dobije na telefon. Tek kada se njen maloletni sin vratio kući, otkrivena je Monikina stravična sudbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading