POGINUO MUŠKARAC U BAOŠIĆIMA: Prelazio magistralu, žena ga pokosila i ubila na mestu!

Autor:

Svet

09.06.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj je bio u prekidu oko 30 minuta

POGINUO MUŠKARAC U BAOŠIĆIMA: Prelazio magistralu, žena ga pokosila i ubila na mestu!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

Pešak D.S. (45) stradao je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Baošićima, u Herceg Novom, jutros u 9.20 sati, prenosi RTHN.

Taj medij navodi, pozivajući se na saznanja iz hercegnovskog Odeljenja bezbednosti, da je do nesreće došlo kad je I.B. (45), krećući se iz pravca Herceg Novog ka Kamenarima, izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u desnu ivicu kolovoza, na kojem se nalazio pešak D.S.

Uviđaj je sa veštakom saobraćajne struke obavio državni tužilac Risto Stijović.

Saobraćaj je bio u prekidu oko 30 minuta.

Ako ste svedok nesreće u kojoj je osoba udarena automobilom, važno je da odmah reagujete kako biste im pružili pomoć. Evo koraka koje možete preduzeti:

Pozovite hitnu pomoć: Odmah pozovite hitne službe i obavestite ih o nesreći. Osigurajte da precizno opišete lokaciju nesreće i stanje povređene osobe.

Ne pomerajte povređenu osobu, osim ako je to apsolutno neophodno: Ako je osoba svesna i ne pokazuje znakove ozbiljne povrede kičme ili vrata, nemojte je pomerati. Pomeranje može pogoršati povrede. Ako je potrebno, pomoću nekoliko stabilizovanih predmeta, poput jakni ili jastuka, pružite podršku glavi i vratu kako biste ih stabilizovali.

Proverite vitalne znakove: Ako je bezbedno, proverite da li osoba diše i ima puls. Ako je osoba bez svesti, a vi znate kako, možete započeti postupak oživljavanja, ali ako niste obučeni, sačekajte dolazak hitne pomoći.

Osigurajte bezbednost mesta nesreće: Postavite signalizaciju ili upozoravajuće znakove kako biste sprečili druge automobile da se približe mestu nesreće.

Pružite podršku i ostanite s povređenom osobom: Razgovarajte s povređenom osobom i pružite im utehu. Ostanite s njima dok ne stigne hitna pomoć, osim ako nije potrebno da odete kako biste pozvali dodatnu pomoć ili pružili informacije hitnoj službi.

Saradnja s hitnom pomoći: Kada hitna pomoć stigne, sarađujte s njima i pružite im sve informacije o stanju povređene osobe. Nastavite da pružate podršku i sarađujete s hitnom pomoći dok ne preuzmu brigu o povređenoj osobi.

Važno je da ostanete smireni i fokusirani u ovakvim situacijama. Pružite što je više moguće podrške povređenoj osobi i sarađujte s hitnom pomoći kako biste osigurali najbolju moguću brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading