PIJANI POLICAJAC SE AUTOMOBILOM ZAKUCAO U VOZILO SA DVOJE DECE! Sve pokušali da zataškaju, i možda bi i uspeli da za sve nisu OKRIVILI JEDNOG ZECA! HAOS U HRVATSKOJ!

Autor:

Svet

07.06.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni drugi vozač, inače 40-godišnjak, nije imao vozačku dozvolu, a dete u njegovom vozilu nije bilo smešteno u dečje sedište, zbog čega se i njemu i pijanom policajcu smeše visoke kazne.

PIJANI POLICAJAC SE AUTOMOBILOM ZAKUCAO U VOZILO SA DVOJE DECE! Sve pokušali da zataškaju, i možda bi i uspeli da za sve nisu OKRIVILI JEDNOG ZECA! HAOS U HRVATSKOJ!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC, pixabay.com

U poslednjim vestima koje su nedavno procurele, još jedan slučaj pijanog policajca u Hrvaskoj, koji je  van dužnosti skrivio saobraćajnu nesreću došao je u centar pažnje.

Nesreća se dogodila još 1. aprila uveče na području Valpova, kada je pijani policajac, upravljajući privatnim automobilom, naleteo na zeca, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil u kojem su bili muž, žena i dvoje dece. Srećom, niko od njih nije povređen, ali je zeč nastradao u ovoj nezgodi, piše Danica.hr.


Prema izveštaju policije, pijani policajac je imao 1,01 promil alkohola u krvi u trenutku nesreće, dok kod drugog vozača nije utvrđena prisutnost alkohola. Nakon uviđaja, utvrđeno je da je policajac bio kriv za nesreću, te mu je oduzeta vozačka dozvola, dok je protiv oba vozača podneta optužnica. Interesantno je saznati da drugi vozač, inače 40-godišnjak, nije imao ni vozačku dozvolu, a dete u njegovom vozilu nije bilo smešteno u dečje sedište, zbog čega se obojici vozača smeše visoke kazne.

U policiji su u četvrtak za medije potvrdili da je 1. aprila oko 21.35 sati “došlo do takozvanog saobraćajnog događaja na drumu”.

- Policijski službenik Policijske uprave osječko-baranjske se izvan službe u privatnom ličnom automobilu osječkih tablica kretao državnim putem DC517 iz smera Ivanovaca kada je na put pred vozilo istrčao zec. U tom je trenutku došlo do naleta vozila na zeca koji je odbačen na bankinu gde je uginuo. Vozilo je usled naleta na divlju životinju prešlo u suprotnu traku, gde se sudarilo s automobilom osječkih tablica kojim je upravljao 40-godišnjak, a u kojem je bilo još troje putnika - naveli su u policiji.


Ova nesreća još jednom naglašava ozbiljan problem pijanih vozača i njihov uticaj na bezbednost u saobraćaju. Incident sa zecomm, koji se nažalost završio tragično po životinju, izazvao je lančanu reakciju koja je mogla imati ozbiljnije posledice po učesnike u saobraćaju. Nadamo se da će ovaj slučaj još jednom podstaći svest javnosti o važnosti vožnje u trezvenom stanju i poštovanju saobraćajnih propisa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading