DRAMA U STANICI: Muškarac napao policajca i naneo mu povrede

Autor:

Svet

05.06.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je morao da ide u bolnicu na preglede

DRAMA U STANICI: Muškarac napao policajca i naneo mu povrede

Foto: Shutterstock

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata Ž.M. iz Podgorice, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Osumnjičeni je napao policijskog službenika u službenim prostorijama Odeljenja bezbednosti, i tom prilikom je istog lakše povredio”, navedeno je u saopštenju ODT Podgorica.

Inače, Crna Gora i dalje priča o nesreći koja se prethodnih dana dogodila na putu Kolašin -Podgorica, u kome je došlo do sudara šlepera i vozila Hitne pomoći. Tom prilikom povređene su tri osobe.

"Jedna osoba sa zadobijenim povredama odmah je transpotovana na Kliniku za neurohirugiju Kliničkog centra u Podgorici, dok je su dve osobe prebačene vozilom Hitne pomoći u KC u Podgorici", potvđeno je za agenciju RINA.

Sudar teretnjaka i vozila Hitne pomoći dogodio u mestu Lugovi, prilikom odlaska lekara na kućnu intervenciju.

Meštani kažu da se sudar čuo kao da je pala bomba te oni iz straha nisu smeli da napuštaju domove, već su posmatrali šta se događa s prozora kuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading