UHAPŠENO 28 LICA ZBOG TRGOVINE DROGOM: Velika akcija u Skoplju!

Autor:

Svet

01.06.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom pretresa kod F. D. (41) iz Skoplja pronađena je veća količina novca, marihuana, lične karte i pasoši više lica kao zalog za kupovinu i prodaju droge.

UHAPŠENO 28 LICA ZBOG TRGOVINE DROGOM: Velika akcija u Skoplju!

Foto: BORIS ROESSLER / AFP / Profimedia

U zajedničkoj akciji Sektora kriminalističke policije, SAE Tigra i SVR Skoplja, izvršeno je hapšenje 28 lica na području Skoplja u cilju suzbijanja ulične prodaje kokaina, amfetamina i marihuane. Među uhapšenima su pronađeni V. G. (22) i S. B, kod kojih su pronađene veće sume novca za koje postoji sumnja da potiču od prodaje opojnih droga.

Pronađena droga i dokazi

Tokom pretresa na sedam lokacija u Skoplju pronađeni su kokain, marihuana, vaga i drugi predmeti povezani sa krivičnim delom. Prilikom pretresa kod F. D. (41) iz Skoplja pronađena je veća količina novca, marihuana, lične karte i pasoši više lica kao zalog za kupovinu i prodaju droge.

Reakcija osumnjičenih i mere koje su preduzete

Policija je preduzela mere za lišenje slobode, ali F. D. nije stao na izdatu naredbu za zaustavljanje, pri čemu je oštetio tri službena vozila, izvršivši krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene radnje, zbog čega je protiv njega raspisana poternica. Takođe, izvršena su hapšenja i podnete krivične prijave protiv sedam lica.

Rezultati kriminalističke obrade

Tokom kriminalističke obrade obezbeđeni su materijalni dokazi za umešanost lica u uličnu prodaju kokaina, amfetamina i marihuane, a protiv dve osobe je već podneta krivična prijava i izrečena mera zadržavanja. Takođe, policija je oduzela motocikl "Honda" i putničko vozilo "Ford Mondeo", koji su korišćeni za prodaju kokaina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading