NESTALA SLAĐANA MOLJEVIĆ (46): Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za ženom iz Višegrada

Autor:

Svet

31.05.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sebi imala zelenu potkošulju, sivu trenerku sa tri crvene trake sa strane dok je na nogama imala opanke.

NESTALA SLAĐANA MOLJEVIĆ (46): Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za ženom iz Višegrada

Foto: Ustupljena fotografija

Kod Višegrada je juče nestala Slađana Moljević za kojom policija intenzivno traga i za koju iz Policijske uprave Foča apeluju na sve građane da, ukoliko je primete, odmah obaveste nadležnu policijsku stanicu.

Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za osobom Slađanom Moljević (46) iz Višegrada čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Višegrad 30. maja 2024. godine u 19.00, piše Klix.

Prema izjavi člana porodice navedena se udaljila u pravcu šume u mestu Blaž, opština Višegrad u jutarnjim časovima, a na sebi je imala zelenu potkošulju, sivu trenerku sa tri crvene trake sa strane dok je na nogama imala opanke, prenosi Srpskainfo.

Policijska uprava Foča apeluje svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona 122.

 

Kako postupiti u slučaju nestanka osobe?

Prijavite nestanak policiji: Odmah obavestite lokalnu policijsku stanicu o nestanku osobe. Prilikom prijavljivanja, budite spremni da pružite sve relevantne informacije o osobi koja je nestala, kao što su opis izgleda, poslednje viđenje, fotografije, navike, kontakt informacije i druge korisne detalje.

Kontaktirajte porodicu i prijatelje: Obavestite porodicu, prijatelje i druge bliske osobe o nestanku kako bi oni mogli pomoći u potrazi. Oni takođe mogu imati korisne informacije koje mogu pomoći u pronalaženju nestale osobe.

Proverite mesta gde bi osoba mogla biti: Razmislite o mestima koja osoba često posećuje ili gde bi mogla biti u ovakvim situacijama. To uključuje mesta kao što su kuća, radno mesto, omiljeni parkovi, škole, prijateljski domovi ili bilo koje druge lokacije koje su osobi poznate.

Koristite društvene mreže i lokalne medije: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili obaveštenje o nestanku. Takođe možete kontaktirati lokalne medije kako biste objavili apel za pomoć u pronalaženju nestale osobe.

Saradnja sa organizacijama za traganje: U nekim slučajevima, organizacije za traganje ili dobrovoljci mogu pružiti pomoć u potrazi za nestalom osobom. Obratite se lokalnim organizacijama za podršku i traganje za nestalim osobama radi dalje pomoći

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading