MOMAK ZLOSTAVLJAO NEMOĆNU OSOBU I SVE PRENOSIO NA JUTJUBU! Horor nad hororima, policija na nogama

Autor:

Svet

29.05.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo što se iživljavao, već je gledao da "publika" na društvenim mrežama sve dobro vidi

MOMAK ZLOSTAVLJAO NEMOĆNU OSOBU I SVE PRENOSIO NA JUTJUBU! Horor nad hororima, policija na nogama

Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Bitolju izdalo je naredbu o sprovođenju istražnog postupka protiv 23-godišnjaka osumnjičenog za krivično delo - polno zlostavljanje nemoćne osobe.

Osumnjičeni je 23. aprila u svom domu u Bitolju seksualno zlostavljao lice sa trajnom duševnom bolešću, naveo ga na seksualni čin, snimio i direktno prenosio na svom registrovanom Jutjub kanalu.

Nadležni javni tužilac podneo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Bitolju predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom, piše makedonski Kurir.

Ocenivši da je predlog opravdan i pravno osnovan, sud je odredio pritvor od 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima policijskih uprava u Šapcu i Sremskoj Mitrovici, izvršili su hapšenje Z. J. (31), M. D. (38) i M. P. (26) pod sumnjom da su izvršili krivična dela razbojništvo i zlostavljanje i mučenje.

Prema informacijama, osumnjičeni su 16. maja oko ponoći ušli u stan dvadesetjednogodišnjeg muškarca na Zvezdari, gde su mu zadali više udaraca po glavi i telu, zahtevajući novac.

Nakon što im je predao 40.000 dinara, sumnja se da su ga brutalno mučili i zlostavljali tokom naredna dva sata.

Prema navodima, osumnjičeni su žrtvu vezali kablom, polivali vrućom vodom, isekli kosu i naneli mu više posekotina i ubodnih rana kuhinjskim nožem. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading