NASTRADAO U DRESU VOLJENOG KLUBA! Mali Danijel pošao sa ocem na utakmicu pa poginuo! Jeziva nesreća kod Dervente, KLUB SE OPROSTIO OD MALIŠANA DIRLJIVIM REČIMA! (FOTO)

Autor:

Svet

02.05.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto objave o odigranim utakmicama i novim fudbalskim lekcijama naš klub i omladinski pogon je obavila nemerljiva tuga, saopštio je klub.

NASTRADAO U DRESU VOLJENOG KLUBA! Mali Danijel pošao sa ocem na utakmicu pa poginuo! Jeziva nesreća kod Dervente, KLUB SE OPROSTIO OD MALIŠANA DIRLJIVIM REČIMA! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Danijel Đalić, dvanaestogodišnji dečak iz Dervente, izgubio je život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Živinicama. Nesreća je rezultirala i teškim povredama njegovog oca.

 

Danijel je bio aktivni član derventskog fudbalskog kluba Tekstilac, koji je sa tugom oprostio od njega putem potresne objave na svojoj Facebook stranici.

 

Umesto uobičajenih vesti o fudbalskim utakmicama i lekcijama, klub je sada suočen s nenadoknadivim gubitkom. Danijel je nastradao dok je putovao sa ocem iz Sočanice na utakmicu omladinske selekcije Tekstilca, noseći dres svog voljenog kluba.

U objavi kluba stoji:

- Danas je jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg kluba. Umesto objave o odigranim utakmicama i novim fudbalskim lekcijama naš klub i omladinski pogon je obavila nemerljiva tuga. U saobraćajnoj nesreći nastradao je naš član omladinskog pogona Danijel Đalić. Zbogom naš dragi Danijele, neka te anđeli čuvaju na nebu, a neutešnoj porodici najdublje saučešće u ovom teškom trenutku.

Ova nesreća je uzdrmala lokalnu zajednicu i fudbalsku porodicu Tekstilca, ostavljajući za sobom veliku prazninu i tugu.

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 08.15 kada je došlo do sudara automobila i kamiona. 

S.Đ. iz Dervente, upravljao je automobilom “fijat” u njemu je bio dečak,  dok je kamionom “folksvagen” upravljao M.T. iz Modriče.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading