UŽAS! DEČAK (14) PRETIO SPISKOM ĐAKA SA KOJIMA ĆE SE OBRAČUNATI: Iz stana u kom živi zaplenjeno oružje - užas u Hrvatskoj!

Autor:

Svet

22.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemireni roditelji rekli su da decu neće puštati u školu dok se situacija ne reši.

UŽAS! DEČAK (14) PRETIO SPISKOM ĐAKA SA KOJIMA ĆE SE OBRAČUNATI: Iz stana u kom živi zaplenjeno oružje - užas u Hrvatskoj!

Foto: Shutterstock

Jeziva scena dogodila se u Hrvatskoj, u Osnovnoj školi Perušić, kada je direktorka škole pozvala policiju zbog učenika koji je izneo pretnje ostalim đacima. Te pretnje su uznemirile školarce. 

- Policijski službenici su odmah izašli na mesto događaja i preduzeli sve zakonom previđene radnje i mere te su o svemu utvrđenom izvestili sve relevantne institucije kako bi preduzele radnje iz svoje nadležnosti - javlja policija.

Prema nezvaničnim saznanjima hrvatskih medija, nastava je dalje održana prema rasporedu, ali deo dece nije išao u školu jer su roditelji bili u strahu. 

- Službe odrađuju svoj deo posla, institucije su sve blagovremeno obaveštene i to je to. Meni je jedino žao naših učenika i mojih roditelja koji su zabrinuti s pravom, ali nadam se da će se rešiti pozitivno - rekla je Snježana Milković, direktorka OŠ Perušić za HRT.

Uznemireni roditelji rekli su da decu neće puštati u školu dok se situacija ne reši.

- Zbog straha, zbog prenesenih informacija odlučili smo po decu danas doći iz škole i do daljnjeg ih ostaviti kod kuće dok ne vidimo što će policija dalje po tom slučaju raditi - rekla je majka jednog školarca.

HRT je objavio da je 14-godišnji dečak pretio sastavljanjem spiska onih s kojima će se obračunati, a kako nezvanično saznaju, policija je iz stana gde živi zaplenila oružje.

Policija napominje da prema Zakonu osoba mlađa od 14 godina ne može biti krivično-pravno odgovorna. Takođe zbog zaštite dece ne mogu iznositi detalji istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading