RODITELJ UPAO U RAZRED I PROFESORA UDARIO ŠAKOM U GLAVU! Drama u osnovnoj školi, đaci van sebe od ŠOKA!

Autor:

Svet

27.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednost dece u školama je tema koja izaziva zabrinutost kod mnogih građana, dok se istovremeno postavlja pitanje odgovornosti roditelja u vaspitanju svoje dece.

RODITELJ UPAO U RAZRED I PROFESORA UDARIO ŠAKOM U GLAVU! Drama u osnovnoj školi, đaci van sebe od ŠOKA!

Foto: shutterstock

Danas oko podneva, u Osnovnoj školi u Trogiru, dogodio se težak incident koji je šokirao javnost. Prema potvrdi Policijske uprave splitsko-dalmatinske, roditelj je upao u razred i fizički napao profesora, udarivši ga šakom u glavu.

Kako je navedeno u policijskom saopštenju, incident se dogodio nakon što je profesor oduzeo mobilni telefon roditeljevoj ćerki. Nakon prijema dojave, policija je izašla na teren, priveden je napadač, dok je drugi muškarac zatražio lekarsku pomoć, prenose Novostionline.


Policija je brzo reagovala na ovaj incident, priveden je napadač, a nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Takođe, direktorka Osnovne škole potvrdila je medijima da se incident zaista dogodio u učionici i da je roditelj nasrnuo na profesora. Profesor je zadobio povrede u ovom napadu, a trenutno je u toku istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nemilog događaja.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, postavljajući pitanje bezbednosti u obrazovnim ustanovama i odnosa između roditelja, učenika i nastavnog osoblja. Bezbednost dece u školama je tema koja izaziva zabrinutost kod mnogih građana, dok se istovremeno postavlja pitanje odgovornosti roditelja u vaspitanju svoje dece.

Napad roditelja na profesora u Osnovnoj školi u Trogiru izazvao je ozbiljnu zabrinutost u društvu. Ovaj incident je pokrenuo pitanje bezbednosti i odnosa u obrazovnim ustanovama, ističući potrebu za hitnim rešavanjem ovakvih situacija i zaštitom zaposlenih u obrazovanju. Sve oči su uprte u nadležne institucije kako bi se osigurala bezbednost u školama i sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bisa

27.03.2024 19:04

Ja bih ga catila da mom detetu uzme telefon.Ovo jestrasno u kakvom su polozaju prosvetni radnici na Balkanu.Ko da se Amerika preselila kod nas.