RODITELJI POZVALI DEČIJI DOM, PA SE SABLASNULI: Kad je dete podiglo slušalicu, nastao je PAKAO - krici dece odjekivali svuda! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.07.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za užas se verovatno nikada ne bi saznalo da roditelji dvoje dece nisu bili dovoljno prisebni i iskoristili čistu slučajnost.

RODITELJI POZVALI DEČIJI DOM, PA SE SABLASNULI: Kad je dete podiglo slušalicu, nastao je PAKAO - krici dece odjekivali svuda! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Užasavajući snimak maltretiranja mališana u domu za decu u Osijeku isplivao je u javnost.

Na snimku iz Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" koji je objavio portal Telegram čuje se nepodnošljivo ridanje i jecanje dece koje povremeno nadglasava vaspitačica koja najgrublje vređa mališane, prenosi Večernji.hr.

- Manijače glupi! Krava si glupa - čuje se vaspitačica koja očigledno pokušava da obuje dete.

- Ti si glupan, j*bem ti mater, onu k*rvu - čuje se zatim na snimku.

Deca sve vreme vrište.

- Marš van. Dobit ćeš po p*čki. Začepi gubicu - izgovora vaspitačica.

Čuje se i udarac i nakon toga jedno dete počinje još jače da plače.

SLUČAJNO SE SAZNALO ZA UŽAS

Plač i krici su glasni i ne čuje se jasno sve šta vaspitačica izgovara deci, međutim, snimak je dovoljan dokaz maltretiranja i brutalnog zlostavljanja dece koja su sklonjena od svojih porodica jer su centri za socijalni rad i sudovi procenili da će bolje uslove života imati u domu.

Osnivač doma za decu "Klasje" je ministarstvo rada i socijalne politike.

Za užas se verovatno nikada ne bi saznalo da roditelji dvoje dece nisu bili dovoljno prisebni i iskoristili čistu slučajnost. Majka i otac nazvali su fiksni broj doma kako bi se raspitali o svojoj deci koja su tamo smeštena, međutim, verovatno neko od dece podigao slušalicu pa su čuli užasni plač, a potom i histerične ispade vaspitačice. Majka je bila pribrana pa je svojim telefonom počela da snima ono što se čulo iz slušalice mobilnog njenog nevenčanog supruga.

Ministarstvo rada i socijalne politike pokrenulo je istragu nakon dojave o neprimerenom ponašanju zaposlene prema deci smeštenoj u domu i saopšteno je da potvrđeni navodi i da će reagovati direktor doma i nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading