STIGAO OBDUKCIONI NALAZ: Evo šta je uzrok smrti poštara iz Danilovgrada

Autor:

Svet

13.01.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun.

STIGAO OBDUKCIONI NALAZ: Evo šta je uzrok smrti poštara iz Danilovgrada

Foto: Printskrin/Facebook/dejan.mester

Miloš Stamatović

Miloš Stamatović iz Danilovgrada stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

To je za Vijesti potvrdila rukovoditeljka tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

- U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S., čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila uslijed utopljenja - objasnila je Medenica, pišu Novosti.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko veštačenje - koja su u toku:

- Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu.

Podsetimo, Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 evra, namenjenih penzionerima. Njegov nestanak prijavile su kolege u subotu, pošto se nije vratio sa terena da razduži smenu, a ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je zatečeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se za ostatkom novca traga. Telo Stamatovića je pronađeno sa vezanim rukama na prednjoj stani.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading