NEVIĐENO BAHAĆENJE DINASTIJE ĐUKANOVIĆ: Milo gorivo nazivao luksuznom robom, a žena mu nosi odeću vrednu par hiljada dolara (FOTO)

Autor:

Svet

10.02.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bluza marke Lui Viton koju je u jučerašnjoj posjeti Grčkoj nosila Lidija Đukanović košta 1.250 dolara, a sako iste marke 3.600 dolara.

NEVIĐENO BAHAĆENJE DINASTIJE ĐUKANOVIĆ: Milo gorivo nazivao luksuznom robom, a žena mu nosi odeću vrednu par hiljada dolara (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Milo i Lidija Đukanović

Marina Vukalović iz Prave Crne Gore otkrila je da je supruga Mila Đukanovića, Lidija, tokom posete Grčkoj na sebi nosila Lui Viton bluzu koja vredi 1.250 dolara, kao i sako iste marke u vrednosti od 3.600 dolara.

Na fotografijama koje su objavljene na zvaničnom sajtu Predsjednika Crne Gore možemo vidjeti da je supruga predsjednika i ovaj put odabrala ekstremno skupu odjeću, u vrijednosti pet puta većoj od njene mesečne zarade - navela je Vukalović.

Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije, kaže ona, predsednik Crne Gore zarađuje mesečno oko dve hiljade evra, a njegova supruga skoro 900 evra.

 

 

Dok prosečan građanin mesečno nema dovoljno novca da kupi osnovne namirnice i jedva sastavlja kraj sa krajem, supruga predsednika umjesto da bude primer svim građanima i ovaj put se bahati - poručuje Vukalović i nastavlja:

Podsetićemo da je Đukanović više puta u zadnje vreme dovodio u pitanje povećanje zarada u okviru projekta Evropa sad, a da je ranije imao i ispade kada je davao izjave da je gorivo luksuzna roba.

Prava Crna Gora poziva Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kojim novcem supruga predsednika države kupuje ovako skupe stvari, imajući u obzir njena mesečna primanja, jer ovo nije prvi put eksponiranja luksuza koji sebi ne daju za pravo ni predstavnici mnogo bogatijih država, a kamoli obični građani.

- S obzirom da je ASK kažnjavala poslanike i ministre nove vlasti zbog nekoliko desetina evra, pozivamo ih da i ovaj slučaj detaljno ispitaju i procesuiraju, u nadi da neće, kao i svaki put do sada, progledati kroz prste na skupe komade odjeće supruge predsednika Crne Gore Lidije Đukanović - zaključuje Vukalović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NAVIJAC

10.02.2022 18:45

BIVSI VELIKI ZVEZDAS. POKOJNI BULATOVIC (LJUDINA) BIO PARTIZANOVAC. IMA NEKO KO NE ZNA