NOLE JE PRAVI ŠMEKER! Prokomentarisao povratak u Njujork, pa ČESTITAO mladoj dami na USPESIMA!

Autor:

Sport

29.08.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći ikada ostvario plasman u drugo kolo US Opena.

NOLE JE PRAVI ŠMEKER! Prokomentarisao povratak u Njujork, pa ČESTITAO mladoj dami na USPESIMA!

Foto: Tanjug/AP

Odmah posle pobede nad Aleksandreom Milerom iz Francuske, Novak Đoković je održao konferenciju na kojoj je komentarisao prvi međusobni meč protiv 84. igrača sveta.

- Znao sam da će biti kasni termin za mene i kasni start, ali sam zaista želeo da budem ovde. Bila je ceremonija, bilo je duža možda nego što sam ja želeo, ali je moja velika radost što sam izašao na teren. Prva dva sata su bila sjajna, perfektna dva seta, verovatno sam imao odgovor na svaki njegov udarac. Sve u svemu, zadovljan sam kako sam igrao, nadam se da ću održati ovaj nivo koji mi se dopada - rekao je Đoković na početku, a potom dodao:

- Najglasniji i verovatno najvlažniji centralni teren. Otkad je tu krov, čini mi se da ima manje vetra, da se svi znoje dosta. Ali, jeste najveći teniski teren koji imamo na svetu, toliko je tu istorije i bitaka, svi znaju da je na Artur Ešu veoma zanimljivo, veoma glasno. Veličina, eho, konstrukcija, sve zajedno, Njujork voli tenis, ostaju dosta kasno, obožavam to! Sjajno je, svaki Grend slem ima svoje čari, ovde je sve oko zabave.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Evocirao je uspomene na dugi izostanak iz Njujorka:

- Odigrao sam odlično, izašao sam teren sa nestrpljenjem, dve godine je prošlo od tog finala, dve godine nisam igrao na tlu. Za sve ide savršeno, titula u Sinsinatiju... Ovde, prva dva seta savršeno, očekivalo se da će da pokuša neke stvari, ali sam odigrao na visokom nivou. Prvi je meč na GS, nadam se da ću da održim taj nivo, bio sam veoma skocentrisan. Na poslednja dva GS počeci nisu bili najbolji, ovde mi je nekako fokus dodatni da izađem na teren i da nametnem svoju igru i to se ostvarilo večeras.

Na kraju je Nole imao pohvale za srpsku teniserku Miu Ristić, koja je nedavno postigla uspeh:

- Jesam čuo za nju, čuo sam još prošle godine. Čestitam joj, ona je veoma mlada, veliki podstrek i veliki skok na rang listi. Približava se toj nekoj granici kada ulazi u kvalifikacije za GS. Želim joj sve najbolje - istakao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading