NOVAK RAZMIŠLJA O PENZIJI: Đoković otkrio šta planira da radi kad batali tenis

Autor:

Sport

15.10.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor je krajnje čudan, ali ne i neočekivan imajući u vidu šta je radio i van terena.

NOVAK RAZMIŠLJA O PENZIJI: Đoković otkrio šta planira da radi kad batali tenis

Foto: Profimedia

Novak Đoković uveliko gazi 38. godinu i neće biti iznenađenje ako za koju godinu ode u tenisku penziju. To su već uradili njegovi najveći rivali Rodžer Federer i Rafael Nadal, a kada se Nole povuče velika trojka će otići u istoriju. Mnogi se zato pitaju čime Srbin planira da se bavi kada okači reke o klin, a sada je o tome ponovo i sam Novak pričao.

- Ima mnogo stvari koje bih voleo da radim. Zainteresovan sam za mnogo toga. I dalje želim da naučim da sviram saksofon! Da to zaista naučim. Pre nekoliko godina sam svirao pristojno jedno vreme, ali sam onda postao loš jer nisam dovoljno i redovno vežbao. Podsetili ste me sada na to. Voleo bih da naučim da pevam, da sviram neke instrumente. Saksofon je broj jedan, ali bih voleo da naučim da sviram i ostale instrumente - rekao je Novak Đoković za Vog, pa dodao:

- Voleo bih da naučim i da glumim u pozorištu, obožavam pozorište. Pozorište pre svega, ali volim i filmove. Ipak, više volim interakciju uživo. Volim komediju i pokušavam da pokupim neke trikove od prijatelja koji su glumci.

Ovakav izbor uopšte nije iznenađujuć. Novak je saksofon često svirao, a kad god ima vremena ode i do pozorišta. Ali tu nije kraj.

- Voleo bih da načim da slikam i crtam i da pravim stvari. Takođe sam veoma strastven kada su u pitanju stvari u vezi sa zdravljem, oporavkom, zanimaju me sportska nauka, biotehnologija... To je veliki spisak stvari koje me zanimaju, neke od mojih investicija odnose se upravo na ta polja i pokušavam u različitim partnerstvima da razvijam brendove. Moj tim i ja pokušavamo da spojimo sve kako bismo napravili grupu jakih brendova. Voleo bih da svoj brend proširim van tenisa, van filantropije, u svet biznisa, velnesa i više od toga - kazao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading