JELENA FILOZOFIRA DOK SE NOVAK MUČI U ŠANGAJU: Evo zašto gospođa Đoković ne gleda muža u Kini (FOTO)

Autor:

Sport

11.10.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o njihovoj fondaciji

JELENA FILOZOFIRA DOK SE NOVAK MUČI U ŠANGAJU: Evo zašto gospođa Đoković ne gleda muža u Kini (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser ikada Novak Đoković ostvario je pobedu nad Jakubom Menšikom rezultatom 2:1, po setovima 6:7, 6:1, 6:4, čime se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju. Iako je bilo mnogo muke za Noleta u prvom setu, uspeo je da se, kao što to uvek radi, izdigne i zabeleži pobedu.

Srpski teniser je tako napravio još jedan krupan korak ka osvajanju prvog trofeja u 2024. godini, ne računajući Olimpijske igre. Ali, ovog puta to čini bez posebne podrške sa tribina.

Naime, već tri godine zaredom porodica Đoković dovodi eminentne stručnjake iz oblasti brige o odrastanju dece i organizuje panele i tribine povodom toga. Predavanja se organizuju u cilju edukacije i podizanja svesti o važnosti teme kao što je roditeljstvo i podizanje dece, pa je Jelena bila okupirana tom aktivnošću.

Na svom Instagram storiju objavila je nekoliko priča dok pravi društvo eminentnom stručnjaku Gordonu Njufeldu koji drži predavanje na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Iako Jelenu vrlo često viđamo u VIP loži kako uzbuđeno bodri svog supruga zajedno sa decom, ovog puta je ostala u Beogradu kako bi se posvetila tribini koja je okupila veliki broj studenata filozofa.

Pripremajući se za predavanje, jedan od najvećih autoriteta u oblasti dečijeg razvoja, Gordon Njufeld, bio je pozdravljen od strane publike gromoglasnim aplauzom, a Jelena je sve to ovekovečila svojom kamerom, napisavši u opisu da je amfiteatar uspešno pun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading