NAJLUĐA NOVAKOVA ŽELJA SE ISPUNILA! Đoković stigao u Kinu, pa uradio nešto što NIKO NIKAD NIJE (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reket, loptica i Kineski zid

NAJLUĐA NOVAKOVA ŽELJA SE ISPUNILA! Đoković stigao u Kinu, pa uradio nešto što NIKO NIKAD NIJE (VIDEO)

Foto: X/printscreen

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, je stigao u Kinu gde će se takmičiti na turniru u Šangaju, nakon pet godina pauze. Ovo je izuzetno emotivan trenutak za Novaka, s obzirom na to da je Kina mesto gde je ostvario mnoge uspehe tokom svoje karijere.

Novak uživa veliku podršku i ljubav svojih kineskih navijača, što je potvrdio i izjavom prilikom dolaska u tu zemlju, a nakon toga je produžio do čuvenog Kineskog zida gde je konačno ostvario svoju veliku želju da zaigra tenis na istorijskoj građevini. Novak je nedavno izrazio želju da i to uradi u karijeri, a ona je ispunjena zahvaljujući trudu Kineza i sponzora brenda "Lakoste", čije je Novak zaštitno lice. Loše vreme i kiša nisu uspeli da pokvare dobro raspoloženje okupljenih, a Novak je uživao u vrhunskoj atmosferi na jedinstvenom događaju.

 

 

 

 


Nakon pet godina, Novak se vraća na Masters u Šangaju, gde je već ostvario značajne uspehe. Ovaj turnir je bio posebno značajan za njega, jer ga je osvajao četiri puta, a jednom i stigao do četvrtfinala. Pandemija koronavirusa je sprečila održavanje turnira u prethodne tri godine, ali sada se Novak ponovo vraća da poboljša ovogodišnji skor.

 

 

Podsetimo, Đoković se trenutno priprema za učešće na turniru u Kini, ali je čitav svet već počeo da priča o revijalnom turniru na kom će učestvovati šestorica slavnih tenisera i koji će biti najbogatiji u istoriji ovog sporta. Saudijska Arabija, odnosno grad Rijad, biće domaćin turnira koji se održava od 16. do 19. oktobra.

Pored Đokovića, na "Kupu Šest kraljeva" učestvovaće i Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune, a sa nagradnim fondom od 6.000.000 dolara, ovaj turnir predstavlja najbogatiji događaj u istoriji tenisa


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading