NOLETU ĆE BITI PAKLENO TEŠKO, ALI DAO JE OBEĆANJE: Đoković se sreo sa neočekivanim problemom

Autor:

Sport

13.09.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak će učiniti sve da stigne na Marakanu.

NOLETU ĆE BITI PAKLENO TEŠKO, ALI DAO JE OBEĆANJE: Đoković se sreo sa neočekivanim problemom

Foto: Starsport

Novak Đoković poznat je kao velii navijač Crvene zvezde i svaki put kada je u Beogradu da sve od sebe da ode na utakmicu crveno-belih. Ponekad je to fudbal, ponekad košarka, ali se Nole uvek nađe među delijama.

Najbolji srpski teniser i sada je u Beogradu gde sa Srbijom igra Dejvis kup meč protiv Grčke, što je bila prilika da ponovo skokne do Marakane pre nekoliko dana, a u planu mu je da i subotu 14. septembra bude na našem najvećem stadionu. Na utakmici protiv Napretka u 8. kolu Superlige biće proslavljen 61. rođendan Marakane, a biće to prilika da se zvezdaši još jednom oproste od legendarnog muzičara Bore Đorđevića, poznatog po tome što mu je Zvezda bila u srcu. Međutim, da li će Novak i u subotu biti na našem najvećem stadionu zavisi od njega i saigrača iz reprezentacije. Pritom je naišao na veliki problem koji mu pravi pakao.

Republika

Foto: Starsport

Kad god može dođe na Marakanu: Novak Đoković

Naime, očekivao je Nole da će "prve table" Srbije i Grčke igrati od 15 časova, pa da će imati sasvim dovoljno vremena da pobedi Janisa Ćilasa i da stigne na fudbalsku utakmicu. Međutim, žrebom je određeno da će na teren Pionira prvo Miomir Kecmanović i Aristotelis Tanos, a tek onda Đoković i Ćilas. Čak i da i Miša i Nole munjevito "reše Grke", pitanje je da li će pet sati, sa sve pauzama između mečeva biti dovoljno da se stigne od Pionira do Marakane. Ako ništa drugo, Đoković je obećao da će dati sve od sebe da se to desi.

- Iako Cicipas nije tu, mi se nećemo opustiti i trudićemo se što brže da ih dobijemo - rekao je Novak posle žreba, odnosno izvlačenja rasporeda teniskim mečeva u duelu Srbije i Grčke.

On je uveren da pobedu mogu da ostvare jer veruje u saigrače i sebe.

Republika

Foto: Starsport

Moraju da budu brzi: Teniseri Srbije

- Imamo najjači mogući tim, važno je da mladi momci osete kult reprezentacije. Viktor, Duci i ja to najbolje poznajemo. Veoma je važno da se oseti zajedništvo, pripadnost grbu, ogromna želja i ljubav da se predstavi Srbija na svetskoj sceni na najbolji mogući način. Nadam se da mi možemo da pomognemo i da inspirišemo mlađe generacije - dodao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading