KECMANOVIĆ OTKRIO DETALJE DRAME SA JAPANCEM: To kada se desi...!

Autor:

Sport

27.08.2024

03:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezice scene na US Openu.

KECMANOVIĆ OTKRIO DETALJE DRAME SA JAPANCEM: To kada se desi...!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

U prvom kolu US Opena, dogodila se nezapamćena scena koja je ostavila sve prisutne u šoku. Japanski teniser Nišijoka primoran je bio da preda meč srpskom teniseru Miomiru Kecmanoviću zbog neočekivanog zdravstvenog problema. Naime, početkom petog seta, Nišijoka su iznenada otkazale noge, što je rezultiralo njegovim emotivnim slomom i nemogućnošću da nastavi meč.

Srpski as, Miomir Kecmanović detalje ovog dramatičnog trenutka koji je doživeo Japanac.

-  Pitao sam ga hoćeš vodu, hoćeš gel, ali to kada se desi, moraš da istrpiš i to je to - naveo je Miomir.

O samom meču je rekao da je bio fizički veoma isrcpan.

- Drago mi je da sam uspeo da izvučem na mišiće. Težak meč, imao sam osećaj da igram protiv zida, u nekim momentima nisam znao šta da radim. Uslovi su ovde očajni, sporo je i teško, što mi nikako ne odgovara. Odigrao sam bolje nego prethodnih nedelja i uspeo nekako da pobedim - istakao je Kecmanović.

Kecmanović u narednom kolu igra protiv Lorenca Muzetija. Svi se nadamo da će sa Nišijokom biti sve u redu i da će se posle ovog peha vratiti što pre na teren. Kecmanović će u narednoj rundi imati veoma teškog protivnika u vidu Lorenca Musetija.

Organizatori takmičenja odmah su reagovali na ovu dramatičnu situaciju. Nišijiku su ogradili "živim zidom" kako bi zaštitili njegovu privatnost i omogućili mu da se emotivno oporavi. Takođe, obezbeđena su i invalidska kolica s obzirom da Japanac nije bio u mogućnosti da stane na noge. Pomoćnici su mu pružili podršku i asistenciju sve vreme, a Nišioka je napustio teren praćen velikom pažnjom i brigom oko dvadesetak ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading