NOVA OPTUŽBA NA RAČUN ĐOKOVIĆA! Posle dopinga, usledilo je i OVO

Autor:

Sport

23.08.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je već prevršilo svaku meru.

NOVA OPTUŽBA NA RAČUN ĐOKOVIĆA! Posle dopinga, usledilo je i OVO

Foto: Profimedia

Novak Đoković, kao jedan od najpoznatijih svetskih tenisera, često je meta različitih optužbi i kontroverzi. Nedavno su se pojavile nove tvrdnje bivšeg fizioterapeuta Stefanosa Cicipasa, Žeroma Bjankija, koji je otkrio neobičan incident koji se dogodio tokom finalnog meča na Rolan Garosu 2021. godine. Prema Bjankijevim rečima, tokom treninga Stefanosa Cicipasa, trajao je neobično dug period, a situacija je dodatno začinjena prisustvom drona i burnom reakcijom Cicipasovog oca na "špijuniranje" od strane "Đokovića".

- Zagrevanje je trajalo sat i dvadeset sedam minuta. Obično traje maksimalno 45 minuta. Stefanos apsolutno mora da stane, ima meč! Na kraju sam otišao pre kraja. Tokom treninga, leteo je dron, a otac je poludeo govoreći da ga špijunira "Đoko" - rekao je Bjanki.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stefanos Cicipas

 


Unatoč tome što je Stefanos Cicipas vodio sa 2:0 u setovima protiv Novaka Đokovića, srpski teniser je uspeo da napravi preokret i na kraju pobedi. Ovaj neobičan incident tokom treninga pre finalnog meča dodatno je začinio dramatičan tok samog meča, a Đokovićeva pobeda dodatno je skrenula pažnju na ovaj neobičan događaj.

Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera današnjice, često je meta različitih optužbi i kontroverzi. Ipak, njegova sposobnost da se izdigne iz izazovnih situacija i ostvari pobede na velikim turnirima pokazuje njegovu izuzetnu mentalnu snagu i sposobnost da se fokusira na igru uprkos spoljnim smetnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading