ĐOKOVIĆ OBJASNIO KAKO SE VRATIO IZ MRTVIH PROTIV RODŽERA I OSVOJIO VIMBLDON: Kirjos nije mogao da veruje kako je Novak "lagan" (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije normalno da priča ovako"

ĐOKOVIĆ OBJASNIO KAKO SE VRATIO IZ MRTVIH PROTIV RODŽERA I OSVOJIO VIMBLDON: Kirjos nije mogao da veruje kako je Novak "lagan" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je treći polufinalista Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala.

Posle patnje u 2024. godini tokom koje je redom rano ispadao sa Australijan Opena, te Mastersa u Indijan Velsu, Monte Karlu, Rimu, Ženevi, svi su očekivali da će posle predatog meča Kasperu Rudu na Rolan Garosu i operacije kolena ovo biti neuspešna godina u kojoj će Nole najaviti svoj kraj karijere. Ali, šta više reći o ovom čoveku... Opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, pa će se za finale boriti protiv boljeg iz duela Museti - Fric.

S obzirom na to da je Vimbldon sad aktuelna priča, kada se prisetimo Noletovih nastupa u Londonu, prvi koji na pamet padne jeste onaj iz finala 2019, kada se na legendaran način pri dve meč lopte za Rodžera Federera vratio u meč i osvojio trofej. Bilo je to najduže finale Vimbldona ikada, a Đoković je u razgovoru sa Kirjosom objasnio i kako je to izgledalo iz njegovog ugla.

- Za svakog normalnog čoveka, to je verovatno gotov meč - konstatovao je Kirjos.

- Toliko buke i toliko toga se dešavalo da nisam razmišljao. Zapravo, na 40:30 kod druge meč lopte, znao sam da će pokušati da odigra ovde, da izađe na mrežu ili će pokušati da stavi pritisak na mene. Ali, bilo kako bilo, bio sam previše zategnut da je lepo udarim pa sam je samo "čipovao" i onda je on izašao na mrežu, ali bio je prekratak - objasnio je Novak.

- Prosečno - prekinuo ga je Kirjos šalom, da bi Đoković potom nastavio:

- A onda, na đusu, ostao je nazad, a to sam i želeo. Želeo sam ga na osnovnoj liniji.

Kirjos je bio zatečen kako je Novak "lagan"

- Nije normalno da priča ovako protiv najvećeg, ovaj, ne više najvećeg. Mnogo je zabavan - zaključio je Australijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading