SINER PREZADOVOLJAN POBEDOM: Evo šta je rekao nakon meča protiv Kecmanovića

Autor:

Sport

06.07.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominirao u trećam kolu.

SINER PREZADOVOLJAN POBEDOM: Evo šta je rekao nakon meča protiv Kecmanovića

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner dominirao je u trećem kolu Vimbldona protiv srpskog igrača Miomira Kecmanovića, ostvarivši ubedljivu pobedu od 6:1, 6:4, 6:2. Nakon meča, Siner je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom, ističući da se odlično oseća i da je igrao bolje nego u prethodnim rundama.

- Sjajno se osećam, ovo je treći teniser sa različitim karakteristikama protiv koga ovde igram. Bio je to dug dan, veoma sam srećan kako sam počeo susret i što je sve bilo gotovo posle tri seta. Mnogo bolje sam se osećao na terenu nego u prva dva kola, tako da sam zadovoljan učinkom - rekao je Siner nakon meča, ističući svoje pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)



Upoređujući svoje prethodne duele na Vimbldonu, Siner je istakao različite izazove koje su predstavljali njegovi protivnici.

- Bio je duel sa mnogo ritma zahvaljujući mom protivniku. Protiv Beretinija je bilo drugačije, bez ritma. Mateo sjajno servira i mnogo varira igru. Bila je drugačija i priča sa Hanfmanom u prvom kolu, ali sam svaku situaciju odlično rešio - objasnio je Siner, naglašavajući raznolikost mečeva i svoju sposobnost prilagođavanja različitim stilovima igre.


- Sada me čeka mnogo teži zadatak protiv levorukog igrača - najavio je Siner, ukazujući na izazov koji ga očekuje u narednom kolu. Njegove reči sugerišu da je svestan težine predstojećeg susreta, ali istovremeno izražava spremnost da se suoči sa novim izazovima na putu ka napretku na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading