OVO JE RAZLOG ZAŠTO IPAK IGRA NA VIMBLDONU: Emotivna čestitka supruzi raznežila korisnike društvenih mreža

Autor:

Sport

17.06.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve za svoju izabranicu.

OVO JE RAZLOG ZAŠTO IPAK IGRA NA VIMBLDONU: Emotivna čestitka supruzi raznežila korisnike društvenih mreža

Foto: Shutterstock

Jelena i Novak Đoković u vezi su duže od 15 godina

Novak Đoković čestitao supruzi rođendan uz dirljivu poruku

Novak Đoković, svetski poznati teniser, nedavno se oglasio na društvenim mrežama sa posebnom porukom upućenom svojoj supruzi Jeleni povodom njenog rođendana. Uz zajedničku sliku poljupca, Novak je napisao: "Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, lideru, učitelju, inspiraciji koju sam mogao da poželim. Moj dubl partner za ceo život, Jelena." Ova dirljiva poruka oduševila je mnoge i još jednom pokazala toplinu i ljubav između Novaka i Jelene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)



Novakova povreda i moguće učešće na Vimbldonu

Dok javnost i obožavaoci iščekuju nove informacije o stanju Novakove povrede i pitanju da li će igrati na Vimbldonu, Novak se nedavno povredio na Rolan Garosu, gde je zbog povrede meniskusa morao da preda meč četvrtfinala Kasperu Rudu. Nakon toga, Novak je otišao na operaciju u Pariz gde je uspešno rešio problem sa meniskusom. Po povratku u Srbiju, odmah je počeo sa procesom rehabilitacije.

Šanse za učešće na Vimbldonu

Bivša francuska teniserka, Marion Bartoli, iznela je svoje mišljenje o Novakovim šansama za učešće na Vimbldonu, ističući da postoji mogućnost da se pojavi na ovom prestižnom turniru. "Žan-Žorž Selije, stručnjak koji radi sa Đokovićem, je iskusni fizioterapeut i znam ga dobro. Prema našoj međusobnoj prepisci, deluje izvesnije da će Đoković učestvovati u Vimbldonu ove godine nego da neće", rekla je Bartoli.

Novak Đoković ostaje fokusiran na proces rehabilitacije i odluku o učešću na Vimbldonu, dok javnost s nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading