LJIGAVI VILANDER PONOVO UDARA ISPOD POJASA: Protiv Đokovića NIJE TEŠKO IGRATI, Rafa i Rodžer su NEDODIRLJIVI!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotne reči u kolumni za "Lekip".

LJIGAVI VILANDER PONOVO UDARA ISPOD POJASA: Protiv Đokovića NIJE TEŠKO IGRATI, Rafa i Rodžer su NEDODIRLJIVI!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander koji je i ranije bio poznat po unižavanju Novaka Đokovića i njegovih dostignuća, ponovo je zajahao stari talas.

Ovog puta je komentator jedne televizije i bivši teniser udario baš nisko.

- Za razliku od Federera i Nadala, čiji je jedinstven stil igre bio nedodirljiv za protivnike, protiv Đokovića nije tako teško igrati kada nije na sto odsto mogućnosti. Njegove lopte su tako tehnički čiste, nisu nikakav problem za protivnike. U ovom trenutku svi veruju da mogu protiv njega. Nije Novak postao prosečan igrač, ali nije više ni drugačiji u odnosu na ostale tenisere na turu - napisao je Šveđanin u kolumni za "Lekip".

Novak Đoković se trenutno nalazi u Parizu na Rolan Garosu, a večeras ga očekuje meč trećeg kola protiv Lorenca Musetija od 21.00. Đoković i Museti već imaju "prošlost" na Rolan Garosu, s obzirom da su se već jednom susreli na ovom turniru. Taj meč je bio izuzetno napet, pri čemu je Đoković izgubio prva dva seta, ali je ipak uspeo da se vrati u meč koji je na nkraju okončan predajom Italijana u poslednjem petom setu pri vođstvu srpskog tenisera 4:0 u gemovima., tada je bilo 6:7, 6:7, 6:1, 6:0, 4:0 u trenutku predaje Italijana. Navedeni duel odigran je na Rolan Garosu 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ivan

01.06.2024 20:52

I šta nije tačno od svega što je rekao?

Gordan

02.06.2024 11:43

Vilander samo baljezga. Što ima Novak na đonu patike, Vilander nema u glavi. On mrzi Novaka.