OLGA DANILOVIĆ U SUZAMA: PRŠTALE EMOCIJE nakon SENZACIONALNE POBEDE! Zaradila je pozamašnu cifru!

Autor:

Sport

30.05.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja za plasman u treće kolo Rolan Garosa bolja od Danijel Kolins rezultatom 6:7 (3:7), 7:5, 6:4.

OLGA DANILOVIĆ U SUZAMA: PRŠTALE EMOCIJE nakon SENZACIONALNE POBEDE! Zaradila je pozamašnu cifru!

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović uspela je da se plasira u treće kolo Rolan Garosa pobedivši Amerikanku Danijel Kolins rezultatom 6:7 (3:7), 7:5, 6:4. Danilović, koja se nalazi na 125. mestu VTA liste, uspela je da savlada 10. teniserku sveta posle meča koji je trajao dva sata i 35 minuta.

Prvi set je protekao u izuzetnoj izjednačenoj borbi, gde nije bilo brejkova, a Kolins je uspela da osvoji taj-brejk rezultatom 7:3. Olga Danilović je uspela da povede sa 3:1 u drugom setu, ali je Kolins preokrenula rezultat na 5:3. Ipak, srpska teniserka je uspela da napravi novi preokret i osvoji set rezultatom 7:5. U trećem setu, Danilović je uspela da ostvari pobedu, napravivši brejk u poslednjem gemu. Ovo predstavlja njen najveći uspeh na grend slemovima, nakon što je ponovila prošlogodišnji rezultat.

Nakon meča, Olga je emotivno proslavila pobedu, ne skrivajući suze posle pozdrava sa publikom. Ova pobeda će joj doneti mnoge benefite, kako na sportskom, tako i na finansijskom planu. Finansijski, plasman u treće kolo Rolan Garosa doneće joj 158.000 evra, a ukoliko bi uspela da eliminiše i Vekićevu, zaradila bi neverovatnih 250.000 evra.Ovom pobedom, Olga je zaradila 170 VTA bodova, što će joj doneti značajan pomak na listi.

 

 

U narednom kolu, Danilović će igrati protiv Hrvatice Done Vekić, koja je u drugom kolu pobedila Ukrajinku Martu Kostjuk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading