OGLASIO SE TENISER KOJI JE POGODIO NAVIJAČA TOKOM MEČA: Evo šta je poručio!

Autor:

Sport

28.05.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Parizu.

OGLASIO SE TENISER KOJI JE POGODIO NAVIJAČA TOKOM MEČA: Evo šta je poručio!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski teniser Terens Atman izazvao je pažnju javnosti nakon incidenta koji se dogodio tokom meča sa Sebastijanom Ofnerom u prvom kolu Rolan Garosa. Naime, Atman je pre dva dana, nakon izgubljenog poena, ljutito udario lopticu koja je završila direktno u nogu jednog gledaoca na tribinama. Ovaj incident izazvao je različite reakcije, a sam Atman se obratio javnosti putem svog zvaničnog Instagram naloga.

Atman je putem Instagrama uputio javno izvinjenje gledaocu koji je bio pogođen lopticom tokom meča. Istakao je da taj gest nije bio nameran te zamolio za oproštaj zbog svog emotivnog izliva na terenu. 

- Ovaj gest nije bio nameran. Molim vas da mi oprostite na mom emotivnom izlivu - napisao je Atman na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Iako Atman nije diskvalifikovan zbog ovog incidenta, dobio je opomenu zbog nesportskog ponašanja. Ovaj događaj je dodatno uznemirio publiku i pokrenuo pitanja o bezbednosti gledalaca na sportskim događajima. Organizatori su se oglasili saopštenjem u kojem su naglasili važnost bezbednosti gledalaca na sportskim događajima i izrazili nadu da se ovakvi incidenti neće ponoviti.

Atman je prepoznao važnost izvinjenja nakon incidenta na Rolan Garosu i putem društvenih mreža pokazao odgovornost i saosećanje prema gledaocu koji je nehotice bio povređen. Ovaj slučaj ističe važnost fer pleja i poštovanja prema gledaocima, te postavlja pitanje o odgovornosti sportista za svoje postupke na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading