ĐOKOVIĆI IMAJU NOVOG ČLANA: Novak ovim videom oduševio sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak uživa u slobodnom vremenu.

ĐOKOVIĆI IMAJU NOVOG ČLANA: Novak ovim videom oduševio sve! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nakon završetka Mastersa u Monte Karlu, Novak Đoković je odlučio da iskoristi slobodno vreme na adekvatan način. U jednom od objavljenih videa, može se videti kako se Novak veselo igra sa svojim dobro poznatim ljubimcem Pjerom, pudlom koja je veoma popularna na društvenim mrežama. Međutim, ovaj put se pridružio i "novi drugar", čije je prisustvo izazvalo pažnju javnosti.

Novak je rešio da se maksimalno opusti sa novim prijateljem, a to je i podelio sa svojim navijačima. Supruga Jelena je na svom instagram profilu objavila slike novog psa, a on je izazvao sreću i kod Stefana i Taru koji pokazaju da će nastaviti porodičnu tradiciju kao što je ljubav prema životinjama. Oni su novog psa kupali, igrali se sa njim.

Podsetimo, porodica Đoković godinama unazad čuva dva psa po imenu Pjer i Tesla, ali po svemu sudeći ima mesta i za trećeg. Ovaj trenutak opuštanja sa psima predstavlja dragocenu priliku za Novaka Đokovića da se osveži i pripremi za naredne izazove na teniskom terenu.

Uz podršku svojih vernih pratioca, Novak će sigurno nastaviti da teži novim sportskim uspesima i da inspiriše ljude širom sveta svojim talentom i upornošću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading