KRALJ ŠLJAKE SE VRATIO: Nadal podsetio na stare dane!

Autor:

Sport

16.04.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac počistio rivala.

KRALJ ŠLJAKE SE VRATIO: Nadal podsetio na stare dane!

Foto: www.profimedia.rs

Ovo je nešto što su svi ljubitelji belog sporta, a to je konačni povratak španskog tenisera, Rafaela Nadala. Da, to se desilo i to u njegovoj Barseloni, na šljaci, podlozi koju najviše voli i gde je nekada bio neprikosnoven. Rafa je u prvom kolu turnira u Barsi pobedio Flavija Kobolija sa 2:0 (6:2/6:3).

Publika u na turniru u Barseloni videla Nadala u najboljem svetlu, podsetio je na stare dane, a ovim je pokazao da je povreda iza njega, bar za sada. Nije dugo igrao, a pitanje je da li će moći da izdrži na ovom nivou, koji nije nimalo lak, ali ostajem nam da vidimo. Ovo mu je idealna prilika za podizanje forme za Rolan Garos i pokuša da pomrsi račune vodećima na ATP listi.

Dva brejka u prvom setu bila su mu dovoljna da izađe na kraj sa Italijanom, iako je propustio još šest šansi pored toga, dok je u etugom setu najpre oduzeo servis protivniku u drugom gemu, izgubio prednost u trećem, ali je već opet bio na plusu od dva u četvrtom i tu razliku je održao do kraja.

Nadal će u drugom kolu igrati protiv Aleksa De Minora, koji je nedavno imao okršaj Novakom Đokovićem u Monte Karlu. Španac je ove godine nastupao samo u Adelejdu, gde ga je u drugom kolu zaustavio Džordan Tompson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading