UZNEMIRUJUĆE JE VIDETI ĐOKOVIĆA TAKVOG! Legendarna teniserka ISKRENO o eliminaciji Novaka!

Autor:

Sport

15.04.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima i do temperature.

UZNEMIRUJUĆE JE VIDETI ĐOKOVIĆA TAKVOG! Legendarna teniserka ISKRENO o eliminaciji Novaka!

Foto: Profimedia

Legendarna teniserka Žastin Enan iznela je svoje mišljenje o porazu Novaka Đokovića u polufinalu Monte Karla. Kasper Rud uspeo je da savlada prvog tenisera planete rezultatom 6:4, 1:6, 6:4, što je izazvalo iznenađenje u teniskom svetu. Enan je istakla da je potrebno izvući što više energije iz rezervi kako bi se postigao bolji rezultat na šljaci. 

Žastin je naglasila da je situacija u kojoj se Novak Đoković nalazi pomalo iznenađujuća i uznemirujuća, ali da je neophodno izvlačiti više energije na šljaci zbog dužih razmena poena.

Uvek je malo iznenađujuće, skoro uznemirujuće, videti ga u ovakvom stanju, ali mu je potreban ovaj intezitet. Imao je vrlo malo tempa od početka godine i na ovoj podlozi je neophodno da izvučete mnogo više energije iz svojih rezervi, razmena poena je duža - rekla je Žastin Enan za Eurosport.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žastin Enan

Enan je potom istakla da je primetno koliko je značilo Novaku Đokoviću učešće u polufinalu Monte Karla, te da je to doprinelo njegovom samopouzdanju. 

Očigledno, sa temperaturom koja je povezana sa podlogom, mnogo je teže za igrače da se snađu. Nije na svom najboljem nivou, ali pobeđuje, stiče samopouzdanje. Videli smo da mu je dolazak do polufinala zaista ponovo izmamio osmeh - zaključila je ona.

Podsetimo, Novak se borio sa problemima sa dahom uglavnom zbog jakog sunca i teških uslova za igru u Monaku. Protiv De Minora, Musetija i Safijulina je uspeo da se sa istim izbori, ali protiv Norvežanina nije mogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading