DAO BIH ŽIVOT ĐOKOVIĆU: Kasper Rud veruje Novaku, ali on mu NIJE IDOL

Autor:

Sport

13.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin zna protiv koga igra danas u polufinalu Monte Karla.

DAO BIH ŽIVOT ĐOKOVIĆU: Kasper Rud veruje Novaku, ali on mu NIJE IDOL

Foto: Tanjug/AP

Rud i Đoković

Novak Đoković stigao je na dva koraka do titule na mastersu u Monte Karlu. Nole će danas igrati protiv mladog Norvežanina Kaspera Ruda, a ako pobedi u finalu će se sastati sa boljim iz drugog polufinala u kojem su Janik Siner i Stefanos Cicipas. Nema sumnje da su Srbin i Italijan favoriti u tim mečevima, ali neće im biti nimalo lako imajući u vidu ko će biti sa druge strane mreže.

Doduše, Noletov učinak protiv Ruda govori drugačije. Srbin je bio bolji od Norvežanina u svih pet međusobnih duela! Tako je Đoković slavio u prošlogodišnjem finalu Rolan Garosa, u finalu Završnog mastersa 2022, polufinalu Rima te godine, u grupi na Završnom mastersu 2021, kao i u polufinalu Rima 2020. Dakle, Novak je slavio u sva tri međusobna duela na šljaci, pa je i zbog toga favorit.

Ono što je poseban kuriozitet je činjenica da Rud ima veliko strahopoštovanje prema Đokoviću, iako mu on nije idol. Naime, Kasper je svojevremeno rekao da bi čak smeo da poveri svoj život Novaku, ali da mu je i dalje omiljeni teniser Rafael Nadal.

- Ako bih morao da biram jednog na betonu u zatvorenom, da mi od njega život zavisi, birao bih Novaka da odigra taj set ili meč - rekao je Rud pred masters u Torinu 2022. godine, pa dodao:

- Odrastao sam, ugledao sam se na Rafu. On se nikad ne žali, savršen je primer kako treba da se ponašaš. Da se ne predaješ nikada, idol mi je bio čitavog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading