OBRADOVIĆ ZABRINUO ĐOKOVIĆEVE NAVIJAČE: "Nešto ČUDNO se dešava sa Novakom"!

Autor:

Sport

20.03.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije iznenađen je Noletovim slabijim izdanjima.

OBRADOVIĆ ZABRINUO ĐOKOVIĆEVE NAVIJAČE: "Nešto ČUDNO se dešava sa Novakom"!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Bogdan Obradović

Novak Đoković ima jedan od lošijih startova sezone u karijeri, poražen je u polufinalu Austalijan opena od Janika Sinera rezultatom 3:1, a potom i na Mastersu u Indijan Velsu već u trećem kolu od strane "laki luzera" Luke Nardija rezultatom 2:1.

Đoković je odlučio a propusti Masters u majamiju, iako se nalazi na Floridi, a ovakav potez nije karakterističan za Novaka.

Svoju zabrinutost Novakovim rezultatima i igrom izrazio je Bogdan Obradović, bivši selektor dejvis kup reprezentacije Srbije.

- Ne znam šta da kažem, meni se nekako čini kao da nešto ima u pozadini. Koliko poznajem Novaka, proveli smo od juniorskog dela do Dejvis kupa i njegovog profesionalnog dela nekih 17, 18 godina, za sve te godine mog gledanja Novaka izbliza i sve ostalo mislim da mogu da pročitam da li se njemu nešto dešava. Ne znam ništa iz tima, ni sa kim nisam razgovarao, ni sa Novakom što se tiče bilo čega… Oni vode svoje karijere sjajno, tako da nemam ja šta tu da dodam ili oduzmem, daleko od toga - rekao je Obradović u podkastu "Reketiranje", a potom i dodao:

 

 

- Ali, kao da ima nešto u toj pozadini, kao da ima da Novak malo nekako u tom trenutku razmišlja o nekim stvarima ‘Zbog čega ovo radim?’, kao da mi ima tu neki rovac iza koji nešto tamo radi. Da li se to dešavala ili ne – ne znam, ako se dešava to nije dobro. Ono što vidim nije ta količina fokusa u meču da on zna šta želi i hoće, da on hoće da se pokrene, da se iznervira, da ima pokret ka stručnom štabu, da ima konflikt koji probije, pa mu se spusti energija izjednači i krene dobro da igra. Kao da to nije učinio, kao da nije imao potrebu za tim. Da li se krilo nešto iza toga, nešto što se naziralo, taj problem sa stomakom, da se tu nešto dešavalo sa povredom, da li jeste ili nije, da li je bio potpuno fit, da li su motivi bili čisti, da li se umorio od tog dokazivanja sa tim ‘underdogovima’ igračima koji dođu i odigraju fenomenalno koji ispogađaju neke nerealne stvari na terenu jer ne mogu da igraju drugačije nego puste ruku i nemaju šta da izgube - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maja mi na plaži

21.03.2024 13:09

Umorio se. Živa duša.