ĐOKOVIĆ POKAZAO ZAVIDNO KOŠARKAŠKO UMEĆE I OBRATIO SE LEBRONU: "Nisam tako loš, a?"

Autor:

Sport

18.03.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pocepao" je mrežicu u "Stejpls centru".

ĐOKOVIĆ POKAZAO ZAVIDNO KOŠARKAŠKO UMEĆE I OBRATIO SE LEBRONU: "Nisam tako loš, a?"

Foto: Instagram/djokernole

Novak Đoković na košarkaškom terenu

Novak Đoković odlučuje da preskoči turnir u Majamiju

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, nedavno je iznenadio svoje navijače objavom da neće igrati na turniru u Majamiju. Ovo je izazvalo pometnju među njegovim pristalicama, ali Đoković je ubrzo objasnio razloge za svoju odluku. U svom obraćanju, Novak je istakao da je trenutno u fazi karijere gde mora da balansira između privatnog života i profesionalnih obaveza. Iako mu je žao što neće igrati pred svojim strastvenim navijačima u Majamiju, on se raduje nadmetanju u budućnosti. Ovo je sigurno razočaralo mnoge koji su se nadali da će gledati njegovu igru na ovom turniru.

 


Novakova aktivnost van teniskog terena

Iako su mnogi očekivali da će Novak iskoristiti vreme između turnira za pripreme na evropskim terenima, on je iznenadio javnost svojim aktivnostima van teniskog terena. Nedavno je objavljeno da je Novak uživao na košarkaškim spektaklima u Americi, a čak je i pokazao svoje veštine u tom sportu, postigavši impresivnu trojku na parketu Lejkersa. Tom prilikom je i u opisu videa tagovao Lebrona Džejmsa i napisao "Nisam tako loš, a?" Ovaj video je izazvao dosta pažnje, ali to nije bilo sve.

 

 

 

 

Novakova opuštanja na plaži u Majamiju

Nedavne fotografije Novaka Đokovića sa plaže u Majamiju takođe su osvanule. Na ovim slikama, Novak deluje orno, raspoloženo i fizički spremno, što je izazvalo pitanje zašto je odlučio da se povuče sa drugog turnira iz serije 1000 na američkom tlu. Ovo je izazvalo različite spekulacije o razlozima njegovog povlačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading