ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Evo GDE je OTPUTOVAO Novak Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

04.02.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta puni baterije pred nastavak sezone.

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Evo GDE je OTPUTOVAO Novak Đoković! (FOTO)

Foto: printscreen twitter

Novak Djoković

Novak Đoković je poražen u poluninalu Australijan opena od Janika Sinera rezultatom 3:1, a nakon neuspeha odlučio je da napravi pauzu sve do turnira u Indijan Velsu koji je na programu od četvrtog marta.

Nole je iz Australije otputovao u Španiju, tačnije u Marbelju gde ima velelepnu vilu, ali se tamo nije dugo zadržao.

Naime, isplivale su slike koje pokazuju da je otišao na sever Italije, u pokrajinu Južni Tirol na odmor sa porodicom.

 

 

U subotu su doputovali u Bolcano, a očekuje se da u narednim danima borave u okolini poznatog skijališta Val Gardena. Đoković je i 2020. godine zimovao na ovoj destinaciji, dobro se proveo i  opet se vratio u Italiju.

Novaka fanovi saleću gde god da se pojavi, tako da mu je teško da ostane u ilegali na bilo kojoj destinaciji na kugli zemaljskoj.

Što se narednog turnira tiče, Novak nije nastupao na Indijan Velsu od 2019. godine, zbog nemogućnosti ulaska u SAD zbog vakcinacije.

Đoković je prvi masters sezone osvajao četiri puta: 2008, 2014, 2015, 2016. godine

Trenutni branilac titule je Karlos Alkaraz, koji je prošle godine u finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:3, 6:2).

Novak ne brani poene, tako da će mu ovaj turnir biti sjajna prilika da osvoji dodatne bodove i učvrsti se na prvom mestu ATP liste.

Trenutno je Đoković na prvoj poziciji sa 9.855 poena, ispred Karlosa Alkaraza koji je sakupio 9.255 i Danila Medvedeva 8.765.

Janik Siner se osvajanjem Australijan opena približio vodećoj trojci i ima 8.310 poena, tako da ćemo gledati zanimljivu borbu za čelo karavana do kraja sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading