KO JE LEPOTICA KOJA JE DALA SNAGU SINERU DA IZBACI ĐOKOVIĆA? MANEKENKA i Italijan se SKRIVAJU od javnosti!

Autor:

Sport

26.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći put je uspeo da slavi u roku od oko pola godine.

KO JE LEPOTICA KOJA JE DALA SNAGU SINERU DA IZBACI ĐOKOVIĆA? MANEKENKA i Italijan se SKRIVAJU od javnosti!

Foto: Instagram/mariabraccini

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u svoje 11. finale Australijan opena, pošto ga je u polufinalu savladao Italijan Janik Siner rezultatom 1:3 (po setovima 1:6, 2:6, 7:6 (8:6). 3:6), posle tri i po časa igre.

Mučio se Novak Đoković tokom turnira u Melburnu, gubio setove od Hrvata Prižmića, Australijanca Popirina i Amerikanca Frica, a onda je naišao na „zid“ u liku nepremostivog Janika Sinera.

Baš kao što je postavio "zid" na terenu, tako Italijan radi i van njega, gde od javnosti krije sva dešavanja iz privatnog života kao zmija noge.

Marija Braćini je poznati italijanski model i influenserka i upravo Sinerova izabranica. 

Republika

Foto: Instagram/mariabraccini

Marija Braćini

- Da li imam devojku ili ne nikada nećete saznati sa društvenih mreža, jer želim da svoju privatnost zadržim za sebe. Ne moram da postavljam fotografije da bih pokazao da li u vezi ili ne, da li sam veren ili ne. Nikada nisam postavljao slike čak ni sa roditeljima, možda samo poneku sa mojim bratom - bio je iskren teniser.

Italijanski mediji su pisali da je par napravio pauzu u vezi 2021, ali da su sada ponovo zajedno.

Jasno je stavio do znanja da njegova veza nije javna stvar i da neće davati saopštenja u vezi sa takvim stvarima. Ipak, to nije sprečilo medije da se bave spekulacijama o tome da je on nedavno verio svoju devojku.

Marija je osoba koja ne voli da razgovara sa strancima. Ima nekoliko bliskih prijatelja iz elitnog kruga. Njeni prijatelji dolaze iz manekenske i teniske industrije. Ne voli da provodi vreme sa nepoznatim ljudima i teško joj je da stekne nove prijatelje. Marija je introvertna osoba koja voli da provodi vreme sama. Ona ceni svoju privatnost i prostor. Potrebno je mnogo vremena da stekne poverenje u nekoga, ali kad se to desi onda je veoma odana - rekao je izvor blizak manekenki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading