ĐOKOVIĆ OTKAZAO TRENING: Novak ne izlazi na teren, svi se pitaju šta stoji iza toga

Autor:

Sport

15.11.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as sutra bi trebalo da igra odlučujući meč za plasman u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

ĐOKOVIĆ OTKAZAO TRENING: Novak ne izlazi na teren, svi se pitaju šta stoji iza toga

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je šokirao sve u Torinu i otkazao trening pred odlučujući meč na Završnom mastersu. Nole je posle poraza od Janika sinera sa 2:1 (7:5, 6:7, 7:6) u drugom meču Zelene grupe i dalje sačuvao konce sudbine plasmana u polufinale u svojim rukama, ali sada mora da pobedi Huberta Hurkača, ili da se nada da Holger Rune ne savlada Italijana.

Srpski as će u odlučujuću borbu bez treninga između dva meča, pa su se navijači zabrinuli da nije u pitanju neka povreda koja bi mogla da ga spreči da da sve od sebe na putu ka novoj tituli. Naime, njegov trening je bio zakazan za 16 časova, ali po svemu sudeći Đoković neće na teren.

- Revizija rasporeda za treninga. Novak Đoković ne trenira danas - saopštili su organizatori Završnog mastersa u Torinu.

Na sreću, bar kako se spekuliše u Torinu, Nole nije povređen, već mu je samo potreban predah. On je odigrao dva teška i duga meča protiv Runea i Sinera, a posebno drugi koji je završio jedan sat iza ponoći. Dok je došao do smeštaja, istuširao se i umirio za spavanje sigurno je prošlo još vremena, pa je zato rešio da preskoči trening.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading